Motosikleti yatarak kullanan sürücüye ceza kesildi Motosikleti yatarak kullanan sürücüye ceza kesildi

Başkan Altepe, HADİDER Başkanı Halil İbrahim Argani ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Ankara Yolu'ndaki belediye binasında yapılan görüşmede, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nın genişletilmesine ilişkin çalışmalar gündeme geldi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yaptığı konuşmada, toplanan imzalar nedeniyle HADİDER yetkililerine teşekkür etti.

15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda yapılacak genişletme çalışmalarının Bursa'nın çehresini değiştirecek bir proje olduğuna değinen Başkan Altepe, bu konuda Büyükşehir Belediyesi olarak daha önce girişim başlattıklarını hatırlattı. Meydanla ilgili düzenlemenin plan değişikliği yönünde meclise geldiğini ve onaylandığını belirten Başkan Altepe, "Şehreküstü çevresindeki esnafın imzalarının toplanması, şüphesiz sürece ayrı bir anlam katmıştır. Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi, Ulucami ve çevresi her zaman için Bursa'nın kalbidir. Bölgede yapılan en ufak güzellik, şehre yansıyor. 9 bin imzanın bize halkımızın talebi olarak gelmesi, bu doğrultuda çok etkili olacaktır" dedi.