Doğa'lı öğrencilerin Ekoloji dersi kapsamında yürüttükleri Eko-Okul projesi bu yıl da Sosyal sorumluluk anlamında dolu geçiyor.Başlattıkları kampanya hakkında konuşan Ekoloji Öğretmeni Ebru Bekil;

"Babasultan'da yaşayan Meliha Yürük teyzemizin köy içinde yaşayan toplam 90 kediye ev sahipliği yaptığını öğrendik. Köyde yalnız yaşayan teyzemizin kedilerin bakımında madden zorlanıyor olması bizi harekete geçirdi.

KEDİ MAMASI TOPLADILAR

Eko-Tim öğrencilerimizle başlattığımız kampanyada neredeyse 1 yıl yetecek kedi maması topladık. Öğrencilerimize doğa sevgisi aşılamak, hayvanları sevmelerine ve bu konularda duyarlı birey olmalarını sağlamak en büyük amaçlarımızdan biri. Yetişecek olan nesle "yardımlaşma, empati kurma, paylaşma, önem verme" değerleri sağlıklı bir şekilde öğretilmeli.

YARDIM ETMENİN EN MASUM HALİ

Çocuklarımızın yardım etmenin en masum halini yaşadıkları bu günde bize bu yardımı yapmamızda vesile olan, Meliha teyzemizi tanımamıza sebep olan değerli velimiz M. Akif Kösen beyefendiye ve kampanyamız boyunca yanımızda olan bizi destekleyen tüm velilerimize teşekkür ediyoruz" dedi.

2024 YDS/1 Sınav Sonuçları ve Soru-Cevap Kitapçıklarının Erişime Açıldı 2024 YDS/1 Sınav Sonuçları ve Soru-Cevap Kitapçıklarının Erişime Açıldı