AK Parti Trabzon Milletvekili ve Bursa İl Koordinatörü Muhammet Balta'nın katılımıyla ilçe başkanlarıyla toplantı yapıldı. İlçe kongrelerinin tarihlerinin ve hazırlıklarının konuşulduğu toplantılarda ilçe başkanları ile yüz yüze istişareler yapıldı.

İlçe kongrelerinin görüşüldüğü toplantıda, İnegöl'ün de aralarında bulunduğu 10 ilçe başkanının kongrede yeniden aday olmayacağını ilettiği ifade edildi. Gelen bilgilere göre, AK Parti İlçe Başkanını Adem Demirel'in yaklaşan kongrede aday olmayacağı öğrenildi.

AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, sosyal medya ve çeşitli mecralarda dönen görevden alınma haberlerinin doğruyu yansıtmadığını belirtti.

KONGRE SÜREÇLERİNİ GÖRÜŞTÜK

Başkan Salman, görüşmelerde kongre hazırlıklarının konuşulduğunun altını çizerek, "İlçelerimizde yakaladığımız ivmenin devamının sağlanıp, yeni dönemde de partimizin Bursa'mızın her noktasında en doğru şekilde temsil edilmesi için istişarelerimizi sürdürüyoruz. Bu anlamda teşkilatımızın her kademesinden dava arkadaşlarımızın görüşleri çok önemli. İnşallah hep birlikte partimizi ve Bursa'mızı ülkemizin geleceğini etkileyecek olan kararların verileceği 2019 yılında ve büyük hedeflerimize taşıyacak kadroları oluşturacağız" dedi.

Mustafa Bozbey "31 Mart’ta 5 yıllık faaliyet raporu hakkında halk kararını  verdi" Mustafa Bozbey "31 Mart’ta 5 yıllık faaliyet raporu hakkında halk kararını verdi"