ŞAHİN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

AK Parti Bursa milletvekili Hüseyin Şahin, Belediye Başkanı Alper Taban, Karayolları 14. Bölge Müdürü Mehmet Yazıcıoğlu ve beraberindeki heyetle birlikte Ahi Dağının 4'üncü etap yol çalışmalarını yerince inceleyerek, yetkililerden bilgiler aldı.

BU YIL BİTECEK

İncelemenin ardından değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Şahin, "Yol yapımı zor bir iş. Karayollarımızın üstün başarı ve gayretiyle 33 kilometrelik yolun 15 kilometrelik kısmını bitirdik.

Karayolları, Kurşunlu Mahallesi yakınlarındaki yolun 3 kilometrelik kısmını da 2018 yılında bitirecek. İnegöl'den Pazaryerine giderken artık o virajlı yollar ortadan kalkmış olacak."

ÇOK KALİTELİ BİR YOL

"Yolu kullanan vatandaşlarımız 12 metre genişliğinde ve asfaltlı yolda konforlu bir seyahat etmiş olacaklar. Bu yol bittiğinde çok kaliteli bir yola kavuşmuş olacağız.

Fatih’te firari maymun sahibinden kaçtı Fatih’te firari maymun sahibinden kaçtı

Burada karayollarının çok büyük emekleri var. Çünkü burası tamamen devlet imkanlarıyla yapıldı yani ihale edilerek yapılmadı. Büyük Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve onun imkanlarıyla coğrafyamızın bulunduğu insanlarımızın yaşadığı her yere hizmet etmeye çalışıyoruz" dedi.