14.KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ

Sani Konukoğlu Konferans Salonunda düzenlenen toplantı; saygı duruşunun ardından İstiklal Marşının okunması ve Divan kurulunun oluşturulması ile başladı.

Partililerin yoğun katılım gösterdiği toplantıda konuşan İlçe Başkanı Adem Demirel, 14 Ağustos'un AK Partinin 14.kuruluş yıl dönümü olduğunu anımsattı.

24 SAAT HİZMETİNDEYİZ

AK Partinin seçimlerden başarılı bir şekilde çıktığının altını çizen Başkan Demirel;

"AK Parti'nin başarısızlık sürecini yaratmaya çalışanlar, etraftaki kötü niyetli çıkar gruplarıdır. Kimse halkı manipüle etmeye çalışmasın.

Vatandaş başarıyı da başarısızlığı da, yapılanı da yapılmayanı da çok iyi biliyor ve görüyor. Bizler AK Parti olarak insanlarımızın 24 saat hizmetindeyiz.

AK Parti siyasetin odağına insan ve insana hizmeti koymuştur" dedi.

10-0 ÖNDEYİZ

AK Partide olmanın büyük bir mutluluk olduğunun altını çizen Belediye Başkan Vekili Turgay Yel ise;

"Başbakanımız ve Bakanlarımız olmak üzere milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız, teşkilatlarımızla gece gündüz demede çalışıyoruz. Rabbim bu ülkeyi kaosa sürüklemek isteyenlere fırsat vermez inşallah" dedi.

AK Partinin girdiği 10 seçimden de başarılı çıktığını belirten Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe;

"14 Ağustos partimizin kuruluş yıldönümü. Diğer partilerden bıkan halkımız, AK Parti'yi kurdu. Teşkilatlarımız da halkın yüzünü kara çıkarmadı. Her defasında da bu halkın en güzel temsilcisi oldu.

Her girdiği imtihandan da alnının akıyla çıktı. 10 defa halkın karşısına çıktı, 10'unda da başarı elde etti. 10-0 diğer partilere fark attı. Ne mutlu bizlere, sizlere. 13 yıldır iktidardayız ve hizmetlerimizi veriyoruz" diye konuştu.

102 TANE PROJE

İnegöl'e yapmayı planladıkları hizmet ve projelerden de söz eden Altepe şöyle konuştu;

"İnegöl'de artık bizim hizmet alanımızda. En güzel hizmetleri şimdiye kadar olduğu gibi şimdiden sonra da İnegöllü hemşerilerimiz için üreteceğiz.

Şimdi İnegöl'ün tüm tarihi eserlerini elden geçireceğiz. İnegöl'de 102 tane listeye alınmış proje var. İnegöl'de de artık Büyükşehir var."

"Büyükşehir İnegöl'ü gerçek anlamda bir kent yapmak için var. İnegöl zaten gelişmiş bir şehrimiz. Ama şimdiden sonra Büyükşehir'in katkılarıyla birlikte çok daha hızlı mesafe alacak.

İnegöl'ün hangi eksiği varsa, hangi alanlarda yatırım gerekiyorsa yapacağız. Başta altyapı, ulaşım ve çevre yatırımları olmak üzere her şey yapılacak."

BUSKİ'DEN 105 MİLYON TL YATIRIM

"İnegöl'de ilk yılda yeni işe giriştik. BUSKİ olarak bugüne kadar İnegöl'de 15 buçuk milyon TL yatırım yaptık. Ama 2016 bütçesinde 45 milyon, 2017'de yine 45 milyon.

Yani 3 yıl içinde İnegöl'e sadece BUSKİ olarak yapılacak yatırım 105 milyonu geçiyor.

İnegöl'e ne yapsak az. Çünkü İnegöl her zaman bize en büyük desteği veriyor. Son seçimde de en büyük desteği İnegöl verdi. Biz de İnegöl için elimizden ne geliyorsa yapacağız."

EKSİKLERİMİZİ GÖRDÜK

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ise gündeme dair şu açıklamayı yaptı;

"Bugün bizim için tarihi bir gün. Eğer bir aksilik çıkmazsa, 7 Haziran'da yapılan parlamento yenileme seçimlerini tekrar edeceğiz.

Hep beraber AK Parti'yi yeniden iktidara getireceğiz. Türkiye'nin büyümeye, hızla koşmaya, durmadan 2023 hedeflerine, 2053 hedeflerine, 2071 hedeflerine ulaşması gerekiyor.

Bunu anlayamayanlarla da bir ay acaba bir şey yapabilir miyiz diye mücadele ettik."

"Ama gördük ki AK Parti'nin vizyonuyla, misyonuyla, milletimizin hedefleriyle örtüşmeyen hesapları var. Türkiye'nin önünü seçim açar anlayışı ile erken seçim kararına imza atacağız inşallah.

Biz muhasebemizi yaptık ve eksiklerimizi gördük. AK Parti Kasım ayına hazır."

"Kimse Türkiye'yi eski Türkiye zannetmesin, güçsüz Türkiye zannetmesin.

Kütahya'da geçersiz oylar yeniden sayılacak Kütahya'da geçersiz oylar yeniden sayılacak

Türkiye kendi topunu, tüfeğini, tankını, savaş gemisini yapıyor ve yakında kendi uçağını üretecek bir Türkiye var artık. Artık yeni Türkiye, büyük Türkiye, güçlü Türkiye var."

Konuşmaların ardından ilçe danışma toplantısı basına kapalı olarak devam etti.