Ak Partililer buluştu

AK Parti Gençlik Kolları, AK Partinin 16. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle kuruluşundan bugüne görev alan ilçe başkanları, gençlik kolları başkanları ve yöneticilerini bir araya getirdi.

? Özgür YILDIRIM

KURULUŞTAN BUGÜNE

Programda konuşan Gençlik Kolları Başkanı Semih Şeherli

; "Gençlik kolları olarak partimizin 16. kuruluş yıl dönümünde ülkemize çok büyük değerler katan partimizin kuruluştan bugüne inegöl temsilcileri ile bir araya geldik. Biz büyük bir aileyiz.

Bizim eskisi yenisi yok AK Parti gönüllüleri var. Bayrak yarışı var. Bayrağı teslim alan, teslim aldığı bayrağı en zirveye taşımaya çalışıyor. Ak partinin bütün unsurları da buna destek veriyor" dedi.

Erdoğan İstanbul Mitinginde İstanbul'u geri istedi Erdoğan İstanbul Mitinginde İstanbul'u geri istedi

HİZMETLERLE DOLU 16 YIL

"2001'den bugüne ülkemizde çok şey değişti bir devrim yaşandı" diyen Şeherli; "Memur maaşını ödeyemeyen bir ülkeden dünya çapında dev yatırımlara imza atan bir ülke haline gelindi. Yılsonu bütçe hedefini belirlemeye zorlanan ülke halinden, 2023 hedefini belirleyen ülke haline gelindi. O zamanlardan bir bakanın deyişi ile ülkenin kasasına fare girse aç kalır tabirleri söyleniyordu.

Ülkemizin yatırımları bu günlerde ise hız kesmeden devam ediyor. Sosyal yapıdaki hizmetler, sağlık yatırımları, sanayi yatırımları, destekler vs. her alanda Ak parti, lideri Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde müthiş devrimlere imza attı ve atmaya devam ediyor" diye konuştu.

GENÇLER DEĞER GÖRÜYOR

Semih Şeherli şöyle devam etti:

"Bugün kurucu ilçe başkanlarımızdan mevcut başkanlarımıza, gençlik kolları başkanlarımız, kurucu ilçe yöneticisi Belediye başkanımız, önceki dönem ve yeni dönem yönetici arkadaşlarımız herkes burada. Çok güzel anılar, tecrübeler paylaşıldı. Yapılan hizmetler özetlendi. Son yapmış olduğumuz referanduma değinirsek eğer, ülke siyasi tarihinin bir devrimi niteliğinde.

Maddelerden biri seçilme yaşının 18'e indirilmesi. Önceki dönemlerde bir dolgu malzemesi olarak kullanılmaya çalışılan gençliği, şimdi ise ülke yönetimine talip hale getirdik. Gençlik bir ülkenin geleceğidir. Gelecek ise her daim teminat altına alınmalıdır. Artık meclisimizde gençleri görüyoruz, tahmin ediyorum ki önümüzdeki günlerde kabinemizde de gençlere yer verilecektir.

Liderimiz bayrak asan gençler değil, dolgu malzemesi gençler değil siyaset üreten, projeler üreten yöneten gençler yetiştireceğiz mesajını her defasında veriyor. Üniversitelerimizde, ülkemizde çok değerli arkadaşlarımız yetişiyor ülkenin geleceği çok daha güzel olacak inşallah.

Biz nasıl 15 Temmuz'da birbirimize kenetlendiysek her an bunu hatırlayıp birlikte çok daha fazla kenetlenmemiz gerekecek. Birlikte hareket edip ülke menfaati için daha çok çalışacağız"

İSLAM COĞRAFYASININ UMUDU

"Her an siyasetin, hizmetin çıtasını yükselten ve hızla yükselmeye devam eden AK Parti hizmetlerde, görevde sınır tanımıyor. AK Parti, parti içi disiplini ile ilk günkü heyecanla yükselmeye ve çalışmaya devam ediyor ve edecektir. Ülkemizin ve Türk İslam coğrafyasının ilk günkü gibi umudu oluyor.

Ben bugüne kadar her kademede görev almış ve şuan almakta olan milletvekillerime, Belediye başkanlarıma, ilçe başkanlarıma, gençlik kolları başkanlarıma, kadın kolları başkanlarıma nazarında görev alan ve katkı sağlayan yöneticilerimize, gençlerimize değer veren partimize çok teşekkür ediyor, bu kutlu yürüyüş için nice 16 yıllar diliyorum Allah yar ve yardımcımız olsun"