ASLAN TAŞHAN

"1966 yılında Hasanpaşa köyünde dünyaya geldim. Liseyi İnegöl İmam Hatip Lisesi'nde okudum. 1991 yılında da çarşıda tuhafiyeci olarak çalışma hayatına girdim. Sektöre de 2007 yılında başlamış biriyim. 3 çocuk babasıyım. Yaklaşık 20 çalışanımızla Kristal Aksesuar & Nalburiye'de çalışıyoruz"

ÇARŞIDA BAŞLADIK, MOBİLYADA SÜRDÜRÜYORUZ

Kristal Aksesuar sahibi Aslan Taşhan, gelişen İnegöl'ün önde gelen sektörünün mobilya olduğunu kaydederek; "Biz çarşıdaki dükkanımızda başlayan taş ve aksesuar talebinin mobilyada da başlaması ile bu sektöre de girmek istedik. Küçük bir dükkanda başladık. Sonrasında işin çeşitliliği artınca bunun devamını getirdik. Arz-talep dengesini de göz önünde bulundurarak bunu geliştirdik. Çeşitliliği arttırmaya da devam ediyoruz" dedi.

Haftanın Son Gününde Altın Ne Kadar? 19 Nisan Altın Fiyatları Haftanın Son Gününde Altın Ne Kadar? 19 Nisan Altın Fiyatları

HEDEF KOLAY VE RAHAT ULAŞABİLMEK

Küçük Sanayi Sitesi'nde yeni yerlerine taşındıklarını aktaran Taşhan; "Yeni yerimize taşınmamızın sebebi müşterilerimize daha rahat ve kolay ulaşabilmektir. Ayrıca teşhir anlamında güzel hitap etmek istiyoruz. Ürün çeşitliliğimiz 12 bini buluyor. Bu çeşidi hem termin hem de hizmet anlamında müşteriye daha iyi vermek maksadıyla buraya geldik. Bir de merkezi bir yere taşınmış olduk. Dolayısıyla müşterilerimize hitabımız ve hizmetimizi daha güzel yapmak için burada olmuş bulunuyoruz" ifadelerini kullandı.

GÖRSELLİK ÇOK ÖNEMLİ

"Türkiye'nin önde gelen markaları, firmaları ile çalışıyoruz" diyen Aslan Taşhan; "Hem İnegöl içinde hem de İnegöl dışında çalıştığımız, ürün verdiğimiz firmalar var. Hem ülke içinden hem de ülke dışından tedarik ettiğimiz ürünler de var. Bizim misyonumuzda müşteriyle birebir ilişkilerinde içten, doğal samimi bir diyalog içindeyiz. Biz bu kulvarda uzun yıllar inşallah koşacağız, devam edeceğiz. Fiyat anlamında da çeşit anlamında da istikrarlı olmaya çalışacağız. Termin olayı imalatçı firmalarımız için çok önemli. Planlı bir üretim yapan firmalara da terminini en hızlı şekilde sunmak zorundayız. Buna çok dikkat ediyoruz. Görsellik çok önemli. Son zamanlarda tasarım İnegölümüzde çok öne çıktı. Tasarımcılarla birebir diyaloglarımız var. Yeni çıkan ürünleri paylaşıyoruz, fikir alışverişi yapıyoruz" şeklinde konuştu.

REFERANSLAR

Taşhan referanslarla ilgili olarak da çalıştıkları firmaları paylaştı: "Adares, Ağa Mobilya, Aykaçlar Mobilya, Beşler Koltuk, Classi Mobilya, Çalıklar Mobilya, Dardason, Dekorline, Doğanay Mobilya, Donami, Donat, Dülegöz, Eray Mobilya, Ergül Mobilya, Family Mobilya, Fasonni, Gala, Gül Sedef, Gündoğdu, Haseller Mobilya, Çelmo, İberba, Ada Koltuk, Arı Mobilya, İdeal Mobilya, Kelebek Mobilya, Kilim Mobilya, Kösem Mobilya, Lajivert, Leta Sandalye, Lidya, Weltew, Mina, Morello, Moys Sadık Mobilya, Nell, Newland, Nills, Nlux, Odam Mobilya, Orçam, Özarslanlar, Saka Mobilya, Seçkin Mobilya, Selimoğlu Koltuk, Şiptar, ŞKM, Taşkıranlar Halı, Towly, Mystile, Zazza, Zeybek, Zümer"

DIŞ YATIRIMCI GELİYOR

Aslan Taşhan İnegöl mobilyasıyla ilgili olarak da şu değerlendirmeleri yaptı: "İnegöl'ümüz mobilya konusunda yükselen bir çizgide. Son zamanlarda dış yatırımcılarda da artış gözlemleniyor. Suriyeli, Libyalı, İnegöl dışından Maraş, Kayseri, İstanbul yatırımlarını görüyoruz. İhracatı yükselen İnegöl'ün yatırımcısı da yükselince arz-talep dengesi farklılaşabiliyor. Biz bunu da takip ediyoruz. İnternet satışı da arttı. Bununla beraber sektörün hızlı, teknolojik anlamda da geliştiğini görüyoruz ve takip ediyoruz"