Başkan Alinur Aktaş ismiyle yapılan yazılı açıklamada;

"Yapılan haber ve ortaya atılan iddialarla ilgili hem şansımı hem de kurumumu zan altında bırakmaya çalışılan; 'Belediye Binası ve Meydan Çalışması' ile ilgili, dün ilgili şahıs tarafından yeni bir iddia ile adli makamlara müracaat edildiğini öğrendik.

Yapılan basın açıklamasında da ifade edildiği gibi; proje sahasının zemin etüdü çalışmasını yapan firma ile uygulama projesini yapan firma arasında olduğu iddia edilen telefon görüşmesi bu iki firma ve yetkililerini bağlamaktadır."

İTİBAR SUİKASTİ HEDEFLENİYOR

"İnegöl Belediyesinin ne başkan düzeyinde ne de bürokrat düzeyinde böyle bir bilgisi bulunmamaktadır. Hal böyle iken İnegöl Belediyesinin proje değişikliği iddiasıyla anılması en açık tabiri ile itibar suikastlığına girmektedir.

Biz kurum olarak ilk günkü raporlar ve proje doğrultusunda en küçük bir fiyat artışı ve değişiklik olmaksızın çalışmaya devam ediyoruz. Kurumumuz haricinde yapıldığı iddia edilen görüşmeler şahsımı ve kurumumu bağlamamaktadır. Bu konu hakkında varsa gereği adli makamlarca değerlendirilecektir."

FİRMA NEDEN BİZİ ARAMADI?

"Bu vesile ile ayrıca şunu da hatırlatmak isterim. Madem ihaleyi alan firma zemin etüdü yapan firmayı aradı. Bu bilgiyi ilgili firma bizimle niye paylaşmadı? Veya bu bilgi madem ilgili gazeteciye ulaştı, niçin bunu şimdi açıklama gereği duydu? Bu sorularını cevabı eminim kamuoyunu rahatlatacaktır."

Magnum dondurmaları neden toplatıyor? Magnum dondurmaları neden toplatıyor?

ALGI OPERASYONU

"Şahsımın çalışma arkadaşlarımın bilgisi dahilinde olmayan bu gelişmelerle ilgili şahsımın ve kurumumun isminin 'algı operasyonu' mahiyetinde uğradığı eleştiri ve kul hakkı kaybının da huzuru mahşere bırakıldığını önemle bildiririm. Kamuoyuna saygı ile duyurulur" ifadelerine yer verildi.