Şanlıurfa'da Yeniden Refah Sürprizi: Mehmet Gülpınar Kimdir Şanlıurfa'da Yeniden Refah Sürprizi: Mehmet Gülpınar Kimdir

Başkanlık makamında gerçekleşen ve karşılıklı sohbet ve fikir alışverişi şeklinde geçen ziyarette Artvin Kültür Derneği Başkanı Ertan Subaşı; dernek lokalindeyapılan bakım onarım çalışmalarından dolayı Başkan Aktaş'a teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Artvin Kültür Derneği Başkanı Ertan Şubaşı, ziyarette dernek faaliyetleri ile ilgili Başkan Aktaş'a bilgilendirme yaparak, görüş alışverişinde bulunduklarını ifade etti. Subaşı; "Bizlere desteğini esirgemeyen belediye başkanımıza teşekküre geldik. Bu kentte yaşayan Artvinliler olarak diyoruz ki, amacımız İnegöl, ortak paydamız İnegöl. İnegöl'ün gelişmesinde emek sarf eden, proje üreten başkanımıza çalışmalarında başarılar dileriz" dedi.

İnegöl Artvin Kültür Derneği başkan ve yönetim kurulu üyelerini ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirterek konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, İnegöl'ü renkli bir çiçek bahçesine benzeterek, Anadolu'nun değişik yörelerinden göçüp gelmiş vatandaşların ilçenin ekonomisi ile sosyo kültürel hayatına ciddi katkı ve destekleri olduğunu söyledi. Hemşeri ve kültür derneklerini önemsediklerini, desteklediklerini hatırlatan Aktaş, "Dernek çalışmalarınızda başarılar dilerim. Birlik ve beraberliğimiz, kardeşliğimiz daim olsun inşallah" dedi.

Konuşmasının sonunda Artvin Kültür Derneğinin ilçeye renk katan derneklerden biri olduğunu söyleyen Aktaş, derneğin Artvin kültürünü tanıtmak ve gelecek nesillere aktarmak adına gerçekleştirdiği faaliyetlerde başkan ve yönetime başarılar dileyerek ziyaretten dolayı kendilerine teşekkür etti

.