Uzmanı uyardı, o sorun ciddi hastalıkların belirtisi olabilir Uzmanı uyardı, o sorun ciddi hastalıkların belirtisi olabilir

Günümüzde alternatif tıp olarak çeşitli hastalıkların tedavisinde başarıyla uygulanan Akupunktur tedavi yöntemi artık İnegöl Devlet Hastanesi'nde uygulanacak.
Hastanenin Fizik Tedavi Polikliniğinde hizmet verecek Akupunktur Polikliniği'nde hastalar, obezite, migren, boyun ve sırt ağrısı başta olmak üzere pek çok şikayetlerine çare bulabilecek.
BURSA'DA İLK
Polikliniğin açılış töreninde konuşan Hastane Yöneticisi Hayrettin Göçmen,
"Akupunktur Polikliniğini hizmete açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Alternatif tıp hizmetleri günümüzde artık daha fazla kullanılmaya başlanıyor. Maalesef bunun resmi ve eğitimli olarak verilecek merkezlerin sayısı oldukça az.
Bu eksikliği gidermek açısından bir adım attık. Bu konuda eğitim almış olan Fizik Tedavi Uzmanımız Hüseyin Avni Çöl'ün gözetimi altında Bursa'da ilk defa ruhsatlandırılan Akupunktur Polikliniğimizi hizmete açıyoruz" dedi.
SEANS ÜCRETİ 50 TL
Göçmen, poliklinikteki seans ücretinin SGK tarafından karşılanmadığını, seans ücretinin 50 TL olduğunu sözlerine ekledi.
MODERN BİNADA SAĞLIK HİZMETİ
Devlet Hastanesinin 2 yıl önce hizmete açıldığını anımsatan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin,
"İnegöl çok büyük bir merkez. Bu merkezde yaşayan insanların hizmeti en kaliteli şekilde alması lazım. Çok şükür bu imkanı hep beraber yakaladık. Hastanemizin fiziki imkanları olabildiğince geniş.
Bu imkanları daha sonra nasıl değerlendirebiliriz, nasıl başka hizmetleri hastanemize getiririzin hesabını yapıyoruz" dedi.
Şahin, Yanık ve kesik ünitesini kazandırmak için çalışmaların sürdüğünü belirtti. En kaliteli sağlık hizmetinin devlet hastanelerinde verildiğini aktaran Şahin, vatandaşları devlet hastanelerinde tedavi olmaya davet etti.
Konuşmaların ardından Akupunktur Polikliniğinin açılışı yapıldı.