ALANYURTSPOR 1 - 3 FETHİYE İDMANYURDU

Maç sonunda açıklama yapan Alanyurtspor Antrenörü Selami Tekin, ilk yarıda pozisyon zenginliğinin ellerinde olduğunu ifade ederek, "Elimize geçen pozisyonları gole çeviremedik ve defansımızda yaptığımız hata sonucunda bir gol yedik. ilk yarıyı 1-1 beraberlikle kapadık. İkinci yarıda takım olarak oyunumuzu sahaya yansıtamadık. Atak oynadık ama yediğimiz ikinci golden sonra yapacak bir şeyimiz kalmadı. Takım olarak risk alınca üçüncü golümüzde yedik. Sakat ve cezalı oyuncularımızın eksikliği nedeniyle istediğimiz oyunu saha yansıtmadık. Lig sonuna kadar mücadelemize devam edeceğiz" dedi.

Yer: Kurtuluş Sahası

Hakemler:Engin Ferik, Hakan Yılmaz, Gökhan Çelik.

Alanyurtspor: Onur, Serkan, Sezcan, Ali, Selçuk, Burak A, Burak U, Habip, Rahmi, Cengiz, Hasan. Yedekler: Berkan, Semih, Cihan, Ömer, Osman

Antrenör: Selami Tekin

Fethiye İdman Yurdu: Bülent, Alper, Mert, m.Eren, Gökhan, Emrah, Batuhan, Furkan, Ömer, Muhammed, Onur. Yedekler: Orhan, Emre, Hasan, Efe, Ömer

Antrenör: Bilal Doğan

Gol. Dk.14 Cengiz Soylu (Alanyurtspor)

Alanyurtspor atağında defanstan seken topla sol kanatta buluşan Hasan, ceza alanı dışında bekleyen Cengiz'e verdiği pasta topla buluşan Cengiz gelişine vuruşunda kalecinin solundan topu ağlara gönderdi.

Gol. Dk.30 Batuhan Çolak (Fethiye İdmanyurdu)

Fethiye atağında sağ kanattan ceza alanı içine penaltı noktasında bekleyen Batuhan'a atılan derin pasta topla buluşan ve gelişine topa vuran Batuhan topu ağlara gönderdi.

İnegöllü Futbolcuya Avrupa Kancası İnegöllü Futbolcuya Avrupa Kancası

Gol. Dk.64 Batuhan Çolak (Fethiye İdmanyurdu)

Fethiyespor atağında sağ kanattan ceza alanı içine yapılan ortada topla buluşan Batuhan, topu düzeltip vuruşunda ağlara gönderdi.

Gol. Dk.69 Onur Aygün (Fethiye İdmanyurdu)

Fethiye atağında defansın arkasında topla buluşan Onur Kalecinin üstünden aşırtma vuruşu ile topu ağlara gönderdi.