Alanyurt Kevser ekmek fırını sahibi Mustafa Dursun tarafından İnegöl Çağlar Lokantası'nda düzenlenen yemeğe, Alanyurtspor kulüp başkanı Hakan Durak, Yönetim kurulu üyeleri, Antrenörler ve A takım futbolcuları katıldı.

Sıcak ortamda gerçekleşen bu sohbet toplantısında Alanyurtspor yönetimi, teknik heyet ve futbolcular arasında koyu bir sohbet gerçekleşti. Alanyurtsporun ligdeki hedefi, sezonun planlanması adına yapılan konuşmalardan sonra Alanyurtspor Kulüp Başkanı Hakan Durak açıklamalarda bulundu.

İLK HEDEFİMİZ TAKIM OLMAKTI

Hakan Durak öncelikle yemek organizasyonunu düzenleyen Kevser Ekmek Fırını sahibi Mustafa Dursun'a teşekkür etti.

"Biz bu yola çıkarken, yönetim olarak bir karar alarak çıktık, dedik ki biz öncelikle hedefimiz bir takım olabilmek. Bu doğrultuda çalışmalar yaptık, bu doğrultuda kendimize hedefler koyduk. Dursun hocam ile anlaştıktan sonrada, ilk olarak kendisinden isteğimiz, kuracağımız takımda yer alacak futbolcular şu forvet çok güzel, şu Ortasala böyle adam geçer, defans oyuncusu çok iyi, şu kaleci çok iyi top tutar, bana bu şekilde transfer listesi hazırlama dedim. Ben karakteri ve kişiliği düzgün, bu tarz oyunculardan oluşan bir takım kuralım dedim. Eminim bu tarz insanlar bir araya geldiğinde, başarı kaçınılmaz oluyor.

Mustafa Bozbeyden Bursaspor Açıklaması Her Zaman Yanındayız Mustafa Bozbeyden Bursaspor Açıklaması Her Zaman Yanındayız

Sağ olsun hocamız bu şekil bir takım kurmaya çalıştı, çoğunuzun ismini kendisi verdi, bizde futbolun içinde olduğumuz için birçoğunuzu tanıyoruz. Bu sene hepinizle tanışacağız ve samimi olacağız.Şu an takımımızın yüzde doksanı kurulmuş durumda. Yapacağımız hazırlık maçları sonunda hocamız eksik yerler görürse, o bölgelere takviye yapacağız. Kurduğumuz takıma baktığımızda karşımızda çok karakterli futbolcular görüyorum, bu yüzden çok mutluyum. İnşallah Rabbim bu işin sonuna kadar bir arada başarıyı getirmemizi nasip eder. Tek dileğimiz bu" dedi.

VERDİĞİMİZ SÖZLERİ TUTACAĞIZ

Durak son olarak herkesin sözünü tutmasını istedi:

"Bizler sizlere bazı sözler veriyoruz. Verdiğimiz sözleri tutmak için sonuna kadar mücadele ediyoruz. Gecemizi, gündüzümüzü birbirimize katıyoruz. Yönetim olarak, teknik, heyet ve futbolcuların bizler hakkında olumsuz düşüncelere girmemesi için mücadele ediyoruz. Şuan 1.kümedeyiz, Allah nasip eder süper amatörü görürüz. Son kez üstüne basa basa söylüyorum, ben İnegöl de futbol izlerken verdiği sözlerini tutan bir yönetici edasıyla izlemek istiyorum. Sizlerden en büyük isteğim karşılıklı verdiğimiz sözleri tutalım, bu birlikteliği bozmayalım. Ondan sonrası Rabbime kalıyor. İnanıyorum ki bu işi başarıyla gerçekleştireceğiz. Tekrar hepinize teşekkür ediyorum." Şeklinde ifadeler kullandı.

HEDEFSİZ DEĞİLİZ

Daha sonra takım kaptan Hakan Serbest "Kimse Alanyurtspor'un hedefi yok demesin. Bal gibi hedefimiz var. En büyük hedefimiz Takımda Arkadaşlığı, kardeşliği ön planda tutup birlik ve beraberliği sağlamaktır. Başarının arkasından geleceğine inanıyorum. Yer aldığımız 1.Amatör küme 3.Gruptan lider olarak çıkıp şampiyon olmak istiyoruz, inşallah önümüzdeki yıl Alanyurtspor Süper Amatör kümede yer alacaktır. Takım olarak şampiyon olacağımıza inanıyorum" dedi.