K.KERİM OKUNDU
Alanyurt Kapalı Pazar yerinde gerçekleşen iftar organizasyonunda, Hüdai Camii İmamı İsmail Ceyhan Kur'an-ı Kerim okudu.
KOMŞUNUZUN KAPISINI ÇALIN
İftar sonrası konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş,
"Ramazan ayı şehrimizin her yanında en güzel şekilde yaşanıyor. Ramazan ayı boyunca çok farklı sofralara oturma şansına eriştim.
Ayrıca basına yansıtmadığımız şehrimizin farklı noktalarında çat kapı yaparak hanelere konuk oluyoruz. Sizlerden ricam lütfen komşunuzun kapısını çalın."
SOFRAMIZI PAYLAŞALIM
"Hele ki ihtiyaç sahibi bir komşunuz varsa yemeğiniz ile ona gidin. İftar sofrasını onunla paylaşın. Hasbihal ederek, halini hatırını sorun.
Bunları yaparsak eğer Ramazanın güzelliklerini daha fazla yaşayacağımıza eminim. Özellikle Ramazanda paylaşma duygusunu öne çıkaralım."
İFTAR VE SAHUR BİRLİKTE GÜZEL
"Bizlerde ilçe başkanımızla, yöneticilerimizle ve meclis üyesi arkadaşlarımızla sokak iftarlarıyla, ev iftarlarıyla halkımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Ramazanın ruhuna ve bereketine gerçek mana da varabilmek için iftar sofralarını eş dostumuzla zenginleştirmeye çalışalım" şeklinde konuştu.
İNEGÖL'Ü ÇOK SEVİYORUZ
Birlik beraberlik vurgusu da yapan Başkan Aktaş,
"Burada farklı yörelerden, farklı semtlerden, farklı şehirlerden göçüp gelmiş kardeşlerimiz olabilir.
Ama hepimiz İnegöl için çalışıyoruz. İnegöl için üretiyoruz. İnegöl bizim her şeyimiz. Caddesiyle, sokağıyla biz İnegöl'ü çok seviyoruz."
"Belediye başkanı olarak, meclis üyesi olarak, memur, işçi, firma sahibi ve her ne olursak olalım birlik ve beraberliğimiz bozmadan ülkemiz için çalışmaya devam ediyoruz. İnegöl için çalışmaya devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Alanya Belediyesi’nin borç bakiyesi afişine MHP'den alacak kalemli afişle cevap Alanya Belediyesi’nin borç bakiyesi afişine MHP'den alacak kalemli afişle cevap