İnegöl Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürlüğünde yapılan son atamalarla SGK Müdürlüğü görevine getirilen Erdal Algan, Temmuz ayı başında Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı ziyaret etmişti. Bu ziyaretin ardından Başkan Aktaş, Perşembe günü Müdür Algan'a SGK'daki makamında iadeyi ziyarette bulundu. Ziyarete AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Ersen Nari'de katıldı.

DUYARLILIĞI GÖSTERMESİ GEREKİYOR

Müdür Algan'a çiçek takdim ederek yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan Aktaş, ziyaret sırasında bir açıklama da yaptı. SGK'nın yeni süreçte daha verimli hale geleceğine inandıklarını kaydeden Aktaş, "Bugün çok değerli müdürümüze iadeyi ziyarette bulunduk. Ben öncelikle yeni görevini ve yeni görev yerinin kendisi için İnegöl için kurum için hayırlı olmasını temenni ediyorum. İnanıyorum ve ümit ediyorum ki Sosyal Güvenlik Kurumu açısından çok hareketli, çok aktif bir yer olan İnegöl inşallah bununla beraber daha çok ivme kazanacak. SGK daha verimli hale gelecek. Muhakkak ki vatandaşlarımızın bu noktada gerekli duyarlıkları göstermesi gerekiyor. Bizim de bu noktada şahsım olarak kurumum olarak verilebilecek desteklerimiz olursa şehrimizin ve ülkemizin menfaatleri için her zaman hazır olduğumuzu bir kez daha ifade ediyorum. Sağ olsun Müdürümüz bize yeni geldiğinde ziyarete gelmişti. Bugün iadeyi ziyaret kabulünden çiçeğimizle beraber geldik. Allah utandırmasın hayırlı olsun diyorum" dedi.

Milli Eğitim Bakanı Tekin: "Öğretmen atama sayılarını önümüzdeki hafta içerisinde açıklayacağız" Milli Eğitim Bakanı Tekin: "Öğretmen atama sayılarını önümüzdeki hafta içerisinde açıklayacağız"

AKTAŞ'A VE İNEGÖL BELEDİYESİ'NE ÖVGÜ

SGK Müdürü Erdal Algan ise İnegöl Belediyesi'nin ve Başkan Aktaş'ın kurumlarına olan ilgi alakasından söz ederek "Başkanımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Sayın Başkanımızın 3 defa üst üste bu göreve seçilmesi onun ne kadar başarılı olduğunun da en büyük kanıtıdır. Her alanda olduğu gibi Başkanımızın kurumumuzla ilgili konularda da oldukça hassas olduğunu görüyoruz. İnegöl Belediyesi'nin çalışanlarının sosyal güvenlik primlerini kurumumuza düzenli olarak ödendiğini görüyoruz. Ben hem İnegöl'e yaptığı hizmetler hem kurumumuza olan ilgi alaka hem de iadeyi ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bizler Sosyal Güvenlik Merkezi olarak sosyal güvenliğin bir kültür olması adına elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bu konuda Başkanımızın desteklerini de beklediğimizi burada ifade etmek istiyorum. Sosyal Güvenlikle alakalı konularda gerek işverenlerimize, gerek sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte çalışıp onların taleplerini karşılamak adına elimizden geleni yapacağız" dedi.

Ziyarette Başkan Aktaş, Erdal Algan'a çiçek takdim etti.