Mustafa Bozbey "31 Mart’ta 5 yıllık faaliyet raporu hakkında halk kararını  verdi" Mustafa Bozbey "31 Mart’ta 5 yıllık faaliyet raporu hakkında halk kararını verdi"

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban'ın siyaseten geleceğinin belli olacağı toplantı dün AK Parti ilçe teşkilatında gerçekleşti.
AK Parti İnegöl İlçe teşkilatında dün sürpriz bir görüşme gerçekleşti. İnegöl Koordinatör milletvekili olan Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü ve Yalova eski milletvekili Fikri Demir dün AK Parti İnegöl ilçe teşkilatını ziyaret etti.
Teşkilat mensupları ile görüştüğü öğrenilen Fehmi Küpçü'nün mevcut belediye başkanı Alper Taban hakkında fikir alışverişinde bulunduğu öğrenildi.
Küpçü'nün ilçe teşkilatı yöneticilerine İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban'ın "vatandaşla ilişkileri", "teşkilatla ilişkileri", "belediye çalışmaları ve performansı", "mevcut başkanın devam edip etmemesi" ile "kim aday olmalı" soruları yönettiği öğrenildi.
AK Parti İnegöl İlçe Teşkilatı yöneticilerinin teker teker odaya alınarak görüşüldüğü öğrenildi.
Koordinatör milletvekillerinin AK Parti ilçe teşkilatı üyeleri, AK Parti Meclis üyeleri, kadın kolları başkanı ve gençlik kolları başkanı ile görüştüğü öğrenildi.