Bozbey, artan yaşam kalitesi ile daha mutlu bir Bursa vadediyor Bozbey, artan yaşam kalitesi ile daha mutlu bir Bursa vadediyor

Dün İNULAŞ şirketi aldığı kararla İnegöl'de ulaşım fiyatlarına zam yapmış, fiyatlar, tam 2.40 TL'den 2.75 TL, öğrenci 1.50 TL'den 1.65 TL olmuştu.
Tepki çeken bu zamma Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş el koydu. Aktaş, sosyal medyada yaptığı açıklamada, "Bursa'mızda hemen her konuda indirimler yaptığımız bir dönemde İnegöl şehir içi ulaşıma UKOME tarafından (katılamadığım toplantıda) yapılan yüzde 14,5 zam geri alınmıştır. Gerekli düzenleme yapılacak ve yarın sabahtan itibaren eski fiyat geçerli olacaktır" ifadelerini kullandı.
TABAN'DAN TEŞEKKÜR MESAJI
İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Bursa Büyükşehir Belediyesi UKOME (Ulaşım Koordinasyon Merkezi)'nin onaylamasıyla Bursa'nın tüm ilçelerinde 13 Kasım SALI günü yürürlüğe giren %14,5 oranındaki ulaşım zammı iptal edilmiştir. Büyükşehir Belediyemiz almış olduğu yeni kararla yarından itibaren önceki tarife uygulanacaktır. Halkımız adına alınan bu karar için Bursa Büyükşehir Belediyemize tüm vatandaşlarım adına teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.