VELİLER ÇOCUKLARIN COŞKUSUNA ORTAK OLDU

4. sınıfların hazırladığı programda tüm sınıf kademelerinden öğrenciler görev alarak hazırlanan programı renklendirdi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programa çok sayıda öğrenci velisi de katılarak öğrencilerinin coşkularına ortak oldu.

RENKLİ GÖSTERİLER

4. sınıf öğrencilerinden oluşan koroda çocuk şarkılarını seslendiren öğrenciler programın açılışını renkli bir şekilde yaptı. 2. sınıf öğrencisi M.Akif Daşçı'nın okuduğu şiirle devam eden programda yine 2. sınıf öğrencisi Nehir Kuzören "Bilmece" şarkısını seslendirdi.

Programın ikinci bölümünde 4. sınıf öğrencilerinin hazırladığı oratoryoda öğrencilerin sahne hakimiyeti ve duruşu izleyenlerin büyük beğenisini topladı.

ALTIN YETENEK

Bulgaristan Türkü Öğretmen Mehmet Ali Deniz'i tanıyor musunuz? Bulgaristan Türkü Öğretmen Mehmet Ali Deniz'i tanıyor musunuz?

İngilizce dersindeki becerilerini de sergileyen 3. sınıf öğrencileri hazırladıkları dans gösterisi ile programı renklendirdi. Dans gösterisinin ardından şiirleriyle devam eden 3. sınıf öğrencileri göz doldurmaya devam etti.

Programın devamında ise minik bir piyano konseri veren aynı zamanda Altın Yetenekler yarışmasının da birincisi olan 7.sınıf öğrencisi Yeşim Nehir Bircan, izleyenlerden büyük alkış aldı.

TÜRK ÇOCUKLARI ÇOK ŞANSLI

4.sınıf öğrencilerinin hazırladığı renkli dans gösterisi ile programın kapanışı keyifli bir şekilde yapıldı. Programın sonunda konuşmasını yapan Okul Müdürü Serdar Acar, öğrencilerin sahnede gösterdikleri performansı takdir ederken öğrencilerin bu şekilde güzel hazırlanmasına rehberlik eden ve programın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmenleri tebrik etti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın önemini de vurgulayan Serdar Acar çocukların, sahip olduğu böyle bir bayramdan dolayı çok şanslı olduklarını belirtti.

ÖDÜL TÖRENİ

Programın sonunda ise okul genelinde düzenlenen 23 Nisan konulu resim yarışması ile ilgili ödül töreni düzenlendi. Yarışmada dereceye giren 3/A sınıfından Duru Haraslı, 2/A sınıfından Berk Durukan ve 3/A sınıfından Duru Ortakçı adlı öğrencilere ödüllerini Görsel Sanatlar Öğretmeni Gülser Çınar takdim etti ve öğrencileri tebrik etti.