2024 YDS/1 Sınav Sonuçları ve Soru-Cevap Kitapçıklarının Erişime Açıldı 2024 YDS/1 Sınav Sonuçları ve Soru-Cevap Kitapçıklarının Erişime Açıldı

Altın Nesil Okulları, okulun çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen coşkulu bir programla Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı.

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Okul Müdürü Serdar Acar cumhuriyetin tanımından bahsederek, cumhuriyetin en büyük erdeminin, Türk toplumunu ulus olma bilincine kavuşturmak olduğunu söyledi. Aynı zamanda hak ve hürriyetlerden yoksun toplumların ayakta kalmaları ve yaşamalarının mümkün olmadığını sözlerine ekledi.

BAYRAM COŞKUSU

Altın Nesil Okulları ana sınıfı, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri ile öğretmenlerinin katıldığı program açılış konuşmalarının ardından Türkiye Cumhuriyeti'nin ilanının canlandırılması ile devam etti. Söylenen marşlar ve okunan şiirlerle coşkulu bir şekilde devam eden kutlama programı, 7.sınıf öğrencilerinin hazırlayıp sunduğu oratoryo ile daha da anlam kazanarak muhteşem bir gösteriye sahne oldu. Lise öğrencilerinin sunduğu halk oyunları gösterisi ise programı bir bayram coşkusu ile sonlandırdı.

ÖDÜL YAĞDI

Kutlama programının ardından geçilen ödül töreninde, okul genelinde yapılan, ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin katıldığı resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Bununla birlikte, ilçe genelinde yapılan resim yarışmasında da derece giren 3.sınıf öğrencisi Bensu Nil Günkızıl'a hediyesi verilerek tebrik edildi. Ayrıca 6.sınıf öğrencisi Kaan Talha Cingü Bilecik-Osmaneli Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası sonucunda il üçüncülüğü elde ederek İnegöl'ü ve okulunu gururlandırdı.

Hazırlanan programın yanında 23-27 Ekim 2017 tarihleri arasında okul genelinde düzenlenen etkinliklerin yanı sıra öğrencilerin süslediği sınıflar ve hazırladıkları bayraklarla donanmış panolar da günün anlam ve önemini vurguladı.