ÖZEL ANNELERE ÖZEL PROGRAM

Özel gereksinimli öğrenciler ile ailelerinin katıldığı programda duygu dolu dakikalar yaşandı.

Bakan Tekin'den ara tatil mesajı Bakan Tekin'den ara tatil mesajı

Kurum öğretmenlerinden Esra Demir ve İlknur Acar'ın günün anlam ve önemini belirten konuşmaları ile başlayan program öğrencilerin okudukları şiirler ve söylenen şarkılarla devam etti. Kurumda eğitim gören öğrencilerin anneleri adına Gülten Kaya, özel çocukların annesi olmanın güzelliklerinden ve zorluklarından bahseden duygu dolu bir konuşma gerçekleştirdi.

YILIN ANNELERİNE ÇİÇEK

Kurumda görevli fizyoterapistlerden Ergün Yılmaz, fizik tedavi sürecinde annelerin etkin katılımıyla çocukların rehabilite ve tedavi süreçlerinin daha olumlu seyredeceği hakkında bilgilerde bulundu.Okul yönetimi tarafından yılın anneleri olarak seçilen Emine Kopuk, Perihan Sağlam ve Şehri Alnıdelik'e çiçekleri kurum müdiresi Yasemin Altunsoy tarafından takdim edildi.

AİLELERİN MUTLULUĞU

Kurum öğrencilerinden son dönemde okuma yazma becerisi kazanmış öğrencilere öğretmenleri tarafından başarı belgeleri ve madalyaları takdim edilirken aileleri gözyaşlarına hakim olamadı.Çocukların koro halinde söylediği şarkılarla sona eren programın ardından veliler memnuniyetlerini ifade etti.