SOSYAL VE EKONOMİK KALKINMA
Toplantıda MÜSİAD tecrübesini yüksek ahlak ve yüksek teknoloji ilkesiyle ile birleştirerek, genç girişimci ve yöneticilere aktaran; toplumsal dayanışma ve paylaşma kültürü ile gençliğin sosyal ve ekonomik anlamda kalkınması yolunda mücadele eden; geleneğine bağlı, geleceğe yön veren, genç ve şuurlu bakışı oluşturmak amacı ile çalışılacağı açıklandı.
ÜYE ADAYLARI DA KATILDI
Köfteci Eşref toplantı salonunda bir araya gelen Genç MÜSİAD'lılar yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundular. Toplantıya MÜSİAD Gençlik Kurulu İnegöl Şube Başkanı Mesut Ergene, Yönetim Kurulu Üyeleri, Mustafa Coşkun, Tufan Tutum, Melih Sarıkaya, Muhammed Emin Şendöl, Emir Akıskalı, Muharrem Akan, Sinan Aydın, Ferhat Demir, Cüneyt Özkan, Cihan Ezlen, Cemil Külahlı ile Genç MÜSİAD Üyeleri ve Üye Adayları Katıldılar.

Altın Ne Kadar? 18 Nisan Güncel Altın Fiyatları Altın Ne Kadar? 18 Nisan Güncel Altın Fiyatları


2017 OCAK'TA KONGRE VAR
Toplantının açılış konuşmasını yapan MÜSİAD Gençlik Kurulu Başkanı Mesut Ergene, 2 yılı geride bıraktıklarını, İnegöl ve ülke adına faydalı çalışmalara faaliyetlere imza attıklarını belirterek; "Yakaladığımız bu ivme ile 2017 Ocak sonlarında yapılacak genel kurul sonrası oluşacak yeni Yönetim Kurulu ile hedefimiz Genç MÜSİAD İnegöl Şubesi bayrağını daha da yükseklere taşımaktır. Amacımız; MÜSİAD tecrübesini yüksek ahlak ve yüksek teknoloji ilkesiyle ile birleştirerek, genç girişimci ve yöneticilere aktaran; toplumsal dayanışma ve paylaşma kültürü ile gençliğin sosyal ve ekonomik anlamda kalkınması yolunda mücadele eden; geleneğine bağlı, geleceğe yön veren, genç ve şuurlu bakışı oluşturmaktır"
ÜYELERİN ÖNERİLERİ ALINDI
"Tabi bu amacı yerine getirmek bu amaca ulaşmak için öncelikle bizler yani Gençlik kurulu üyeleri olarak birbirimize kaynaşmalı, insanı ve dostane bağları güçlendirmeli, sosyal ve ticari hayatta birbirimiz ile her türlü birlikteliği sağlam temellere oturtmalıyız. Bu nedenledir ki öncelikli hedefimiz bu kaynaşmayı bu birliği bu beraberliği tesis etmemiz gerekir" dedi. Dost Meclisi toplantısı üyelerin önerilerinin alınması ile sona erdi.