TOFAŞ'ın pilot okulu Türkiye üçüncüsü oldu TOFAŞ'ın pilot okulu Türkiye üçüncüsü oldu

Süper Amatör Ligde, sezon 2 hafta sonra tamamlanıyor. A ve B grubunda, play-off ve düşmeme için büyük mücadele veriliyor.

Son 2 haftaya girilirken; İnegöl temsilcileri Gençlergücü, ile Kafkasspor play-off için mücadele ederken; Yenicespor ile Doğanspor, küme düşmeye yakın takımlar arasında yer alıyor.

A Grubu'nda Yenişehir Belediyespor ve Yıldırım Belediyespor ilk 2 sıra için avantajlı gözükürken, Elmasbahçelerspor'da 3. sırada play-off'a kalmak için çaba sarf ediyor. Küme düşme hattında ise ligden ihraç edilen 1326 Pınarbaşıspor haricinde Millet Mahallesi ve Doğanspor, küme düşmeye yakın takımlar.

NEFES KESİYOR

B Grubu'nda ise zirve heyecanı nefes kesiyor. Ligin bitimine 2 hafta kala 12 takımlı ligde 7. sırada bulunan Emekspor'un bile ilk 3 sıraya girip play-off oynama şansı bulunuyor. Mudanyaspor'un 1. Amatör Küme'ye düşmesi kesinleşirken, Bağlarbaşıspor, Yenicespor ve Burgazspor arasında 2 takım da küme düşmesi muhtemel ekipler arasında yer alıyor.

BAL için iddialı diğer takımlar ise Demirtaşspor, Keles Gençlikspor, Gülbahçespor, Gençlergücü, Kafkasspor ve Orhaneli Gençlikspor.