Uzun yıllar süper ligde mücadele etti, kupalar kazandı: O takım artık amatörde! Uzun yıllar süper ligde mücadele etti, kupalar kazandı: O takım artık amatörde!

İnegölspor amigosu Tevfik Taşkın, İnegölspor kongre sürecinin ardından yaptığı paylaşımlarla gündem olmuştu. Taşkın, kullandığı ifadelerin kendine yakışmadığı itirafında bulunurken; bazı söylemlerinde Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı hedef aldığına ilişkin değerlendirmelerin gerçeği yansıtmadığını vurguladı.
YAKIŞMAYACAK SÖZLER SARF ETTİM
Taşkın yaptığı yazılı açıklamada; "Bir süre önce kendime ait sosyal medya hesabımdan yaptığım bazı paylaşımlarımın hedef ve menzil değiştirilmek suretiyle farklı isimler tarafından kendi üzerlerine alındığını üzülerek öğrenmiş bulunuyorum. 22 yıldır bir fiil hizmet etmiş olduğum ve hayatımda adeta bir evlat gibi yere sahip olan İnegölspor'un sahipsiz kaldığını düşünerek öfke ve sitemle birlikte bazı şahsıma yakışmayacak sözler sarfettim. Ancak sarf ettiğim sözlerin hedefi apaçık ortadayken ve muhatapları bunu açıkça bilirken onursal başkan Alinur Aktaş'ında bazı sözleri üzerine aldığını üzülerek öğrenmiş bulunuyorum" dedi.
BORÇSUZ OLMAMIZIN EN BÜYÜK MİMARI
Taşkın açıklamasında; "13 yıllık belediye başkanlığı süresince İnegölspor'umuza maddi manevi birçok hizmeti ve yardımı olmuş, bugün hala borçsuz bir takım olmamızın en büyük mimarı olan Alinur Aktaş'ın benim bu tip ithamlarımı kendi üzerine alarak bazı dost sohbetlerinde şahsıma sitemlerde bulunması bende derin bir üzüntüye sebep olmuştur. Belediye başkanlığı süresince bazen çok iyi bazen çok kötü günler yaşasak da her zaman birbirimize karşı seviye ve nezaketimizi asla kaybetmemişizdir"
KARŞI KARŞIYA GETİRİYORLAR
"Bu durumu fırsat bilip Alinur Aktaş ile beni karşı karşıya getirmeye çalışan bazı kötü niyetli insanları da bu süreçte net bir şekilde görmüş oldum.Yaşanan bu olay bizlerde yeni küskünlükler yeni öfkeler yeni sorunlar çıkarmamalı. Eğer böyle olursa kötü niyetli fitneden beslenen insanların ekmeğine yağ sürmüş oluruz. Bunun yerine daha da kenetlenerek düşmanlarımızın inadına el ele kol kola omuz omuza bu süreci geçmemiz gerektiğine inanıyorum. Şunu üstüne basarak bir kez daha açıkça ifade etmek istiyorum ki sarf ettiğim sözlerin hiçbiri Alinur Aktaş'a değildi. Bunun gerek Alinur Aktaş gerekse kamu oyu nezdinde açıkça bilinmesini isterim" ifadelerini kullandı.