Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı, merkez Nilüfer ilçesi Küçük Sanayi Toptancılar Çarşısı'nda şirketin iş yeri olarak kullandığı öğrenilen binanın önünde bulunan 34 araca soruşturma kapsamında el kondu.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Mali Şube ekiplerinin gözetimi altında tutulan araçlar, Çiftlik Bank ile ilgili soruşturma başlatan İnegöl Cumhuriyet Başsavcılığına teslim edildi. El konulan 25 araç dün akşam itibariyle Sungurpaşa Mahallesi'ndeki büyükbaş hayvan tesisine getirilerek, güvenlik altına alındı.

Kaymakam Ali Akça, İnegöl Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında 34 araca el konulduğunu belirterek, 25'inin İnegöl'de güvenlik altına alındığını bildirdi. Akça, kayyum ataması yapılması ile ilgili İstanbul Anadolu Başsavcılığının çalışmasının sürdüğünü de sözlerine ekledi.

Bu arada Jandarma Özel Harekat (JÖH) ekipleri ile İnegöl Jandarma Komutanlığı ekiplerince güvenliği sağlanan Sungurpaşa Mahallesi'ndeki büyükbaş hayvan tesisinde, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü veteriner ekipleri hasar tespit çalışması yapıyor. Veteriner hekimler yaklaşık bin hayvanı sağlık kontrolünden geçirdi.