BEM-BİR-SEN BURSA GENEL KURUL YAPTI

BEM-BİR-SEN Genel Başkan Vekili Levent Uslu, Genel Başkan Yardımcıları Medeni Sevinç ve Gürkan Alper'in katıldığı kongreye Eskişehir Şube Başkanı Seyfettin Kazanç, Bursa Eski Milletvekili Mustafa Öztürk, Elektrik Üretim AŞ (EUAŞ) İnsan Kaynakları Daire Başkanı Şahin Arat, Hak-İş Bursa İl Başkanı Mehmet Keskin, Büro Memur-Sen Bursa Şube Başkanı Fatih Hafızoğlu, Eğitim-Bir-Sen Bursa Şube Başkan Yardımcısı Mustafa Sarıgül ve delegeler iştirak etti.

SANCAKTARLIK YAPAN TEŞKİLATIZ

Çorlu tren kazasında karar çıktı Çorlu tren kazasında karar çıktı

Yapılan Şube Kongresinin Divan başkanlığını yapan Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç, yaptığı konuşmada:

"Temel ilkesi hayırda yarışın olan sendikamız, bir olma, beraber olma, birlikte güç olma gayretiyle teşkilatlanmasını gerçekleştirmiştir. Aynı anlayışla Bursa Şubemizde teşkilatlanmasını yapmıştır. Kongremizin hayırlı olmasını temenni eder, seçilen arkadaşlarımıza başarılar dilerim" dedi.

4. dönem Toplu Sözleşme görüşmelerine ilişkin bilgi veren Genel Başkan Vekilimiz Levent Uslu, "görüşmeler sonucu sadece 5 milyon kişi değil, 80 milyon kişi bu toplu sözleşmeden yararlanacaktır. Memurun aldığı her zam tıraş olup berbere, ekmek olup fırıncıya, yemek olup lokantacıya geri dönecektir.

BEM-BİR-SEN ve Memur-Sen 81 ilde 1 milyonu aşan üyesiyle toplumun tüm kesimlerine hitap eden, etki eden bir teşkilatız. 15 Temmuz'da alana ilk giren sancaktarlık yapan teşkilatız" diye konuştu.

Kongrede konuşan Genel Başkan Yardımcısı Gürkan Alper ise;

"Manevi atmosferi ile bizleri etkileyen Bursa'mızda yaptığımız şube kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Kongre sonrası geçmişte yaptıklarımız ve yapmadıklarımızı değerlendireceğimiz bir kongre olacaktır" diye konuştu.

ATANUR BALCI YÖNETİMDE

Bursa Şube Başkanlığına aday alan Ali Alan ve Cemal Kılıçoğlu konuşmalarını gerçekleştirdi. Kongreye katılan Bursa Eski Milletvekili Mustafa Öztürk, Elektrik Üretim AŞ (EUAŞ) İnsan Kaynakları Daire Başkanı Şahin Arat'ın selamlama konuşmalarının ardından seçime geçildi.

Bursa Şubesi 2. Olağanüstü Genel Kurulunda Ali Alan ve Cemal Kılıçoğlu'nun listeleri yarıştı. Şube Başkanı Ali Alan ve şube yeni yönetimi Ahmet Ağlan, Abdullah Dönmez, İsmail Taş ve Atanur Balcı seçimi kazandı.