3 AYDA BİR ÇIKACAK

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Dernek Başkanı Tarık Bostancı; "İnegöl'ümüzün dinamik gençliği olarak hareket eden biz Ateş Karıncaları gençliği sosyal sorumluluk kapsamında tarihi, kültürel, sportif, İslami çalışmalar farklı konular, renkli bölümleri ile çıkarmış olduğumuz dergimizin ilk sayısının dağıtımına başladık. Rabbim bizleri böyle güzel çalışmaların içinde bulundurduğu için ne kadar çok şükretsek azdır. İnşallah halkımızın destekleri ile her üç ayda bir çıkaracağımız dergimiz vatana millete hayırlı olsun"

Hırka-i Şerif nedir, Hırka-i Şerif nerede, Hırka-i Şerif ziyaret saatleri ve tarihi ne zaman? Hırka-i Şerif nedir, Hırka-i Şerif nerede, Hırka-i Şerif ziyaret saatleri ve tarihi ne zaman?

DÜNYAYI AYAĞA KALDIRMAYA GELİYORUZ

"Bu kapsamda Müslümanlar olarak din kardeşlerimizin dertleri ile, sıkıntıları ile ve maruz kaldıkları zulümler ile ilgilenmekle sorumluyuz. İşte "Dünyayı ayağa kaldırmaya geliyoruz" sloganı tam burada devreye giriyor. Biz öyle gayretle çalışacağız ki Müslümanların birliğini sağlayacağız, hep beraber ayağa kalkacağız. Öyle bir çalışacağız ki zalimlerin kurmuş oldukları oyunları bozarak uykularını kaçırıp, ırkçı emperyalizmin sömürü düzenlerini yıkacağız. Dernek yolu ile medya ile basın ile, evimizle, sokağımızla, arkadaşlarımızla ve kardeşlerimizle birlikte öyle çalışacağız ki önce Türkiye sonra bütün İslam coğrafyasında huzuru ve birliği sağlayacağız inşallah. Tüm halkımızı dergimize destek vermeye davet ediyoruz. Rabbim yar ve yardımcımız olsun" dedi.