Türkiye'nin ilk mobilya AVM'si Mobiliyum, Mayıs ayında açılmıştı. A etabı Anneler Günü'nde açılan Mobiliyum AVM, 200 mağazası, 200 yerli üretici markasıyla; yatırımcıyı üreticiyle, toptancıyı perakendeciyle, kaliteli seçkin ürünlerini de müşterisiyle buluşturan İnegöl'ün önemli projelerinden biri olarak hayata geçirildi.

OTEL VE B ETAP SÜRÜYOR

A etabı tamamlanan Mobiliyum AVM'de B etap ve Marriott Otel'de inşaat çalışmaları sürüyor. Mobiliyum AVM Genel Müdürü Yusuf Şen, çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Altın Ne Kadar? 18 Nisan Güncel Altın Fiyatları Altın Ne Kadar? 18 Nisan Güncel Altın Fiyatları

İLK ETAPTA 95 MAĞAZA

Şen; "1.etap tamamlandı. A etabında 53 üyemizin mağazasının yanı sıra 42 tane de kiralık dükkanımız var. Toplam 95 tane. Buna ilaveten sosyal donatılarımız var. Yaklaşık 100 işletme burada hizmet vermeye başladı. Birkaç dükkanımız kaldı. Bu ay sonunda onlar da hizmet vermeye başlayacak. Böylece A etabıyla birlikte hiçbir eksiğimiz kalmayacak. A etabı tam kapasite olarak hizmete vermeye başlayacak." dedi.

KÇÜK VE ORTA ÖLÇEKLİ FİRMALAR

Kompleksin A ve B etaplarından oluştuğunu anımsatan Şen; "A etabı bitti. B etabıyla ilgili olarak da prefabrik montajı tamamen bitti. 42 üyemiz var. Buradan farklı olarak 1200 m2, 840 m2 ve 420 m2 olmak üzere 3 tip dükkanımız var. Orada orta ve küçük ölçekli firmalarımız da Mobiliyum AVM'de yer alsın diye yönetimimiz buna ilişkin böyle bir düzenleme yapmış. Çok da güzel oldu. Çok olumlu tepkiler alıyoruz. Bu projede küçük ve orta ölçekli firmalar da yer alma fırsatı buldu. A etabı bittikten sonra bütün performansımızı B etabına yönlendireceğiz. B etabını da ilkbahar gibi açmayı planlıyoruz. Bizim dışımızda bir olumsuzluk olmazsa o dönemde bitirmeyi istiyoruz" diye konuştu.

OTEL SONBAHAR AÇILACAK

Marriott Otel ile ilgili de soruları yanıtlayan Şen, şöyle devam etti: "Otel bu kompleksin bir parçasıydı. Birlikte başlanan bir yapıydı. Bir özel işletmeci buna dahil oldu. Daha su basma seviyesinde satışı gerçekleşti. Şu anda özel mülkiyeti konu olan bir bina... Bizim yanı başımızda, buraya değer katan, burayı zenginleştiren, hem görsel hem de fonksiyonel olarak önemli bir yapı. Otel işletmecileri ile sık sık görüşüyorum. Onlar da sonbaharda bitirmeyi planlıyorlar"