AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ve Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Başkan Yardımcısı Alper Taban ve parti yöneticileri Mahmut Demirtaş, Savaş Ateş ile birlikte, 19 Temmuz'da gerçekleştirilen kabine revizyonunda, Başbakan Yardımcılığı görevine getirilen Hakan Çavuşoğlu'nu makamında ziyaret etti.

İLK AÇILIŞI İNEGÖL'DE YAPMIŞTI

Mustafa Bozbey "31 Mart’ta 5 yıllık faaliyet raporu hakkında halk kararını  verdi" Mustafa Bozbey "31 Mart’ta 5 yıllık faaliyet raporu hakkında halk kararını verdi"

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, görevinin tebliğinden sonra Bursa'da ilk açılış programını 30 Temmuz Pazar günü İnegöl'de Kurşunlu Ürün Toplama Merkezi'nin açılışına katılarak gerçekleştirmişti.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Çavuşoğlu'na hem yeni görevinde başarılar dilemek hem de ilk açılışı İnegöl'de yaptığı için teşekkür etmek üzere Salı günü Ankara'ya gitti.

Beraberindeki heyetle birlikte Çankaya'daki makamında Çavuşoğlu'nu ziyaret eden Aktaş, kendilerini kabul ettiği için de ayrıca teşekkürlerini iletti.

HEDİYE TAKDİMİNDE BULUNUDU

Yaklaşık 45 dakika süren görüşmede İnegöl'e ilişkin istişarelerin de yapıldığı ifade edilirken, ziyarette Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel Hakan Çavuşoğlu'na hediye takdiminde bulundu.

"BİZİM İÇİN GURURDUR"

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu'na yapılan ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alinur Aktaş,

"Bildiğiniz gibi 19 Temmuz'da gerçekleşen kabine revizyonunda Bursa'mızın değerli Milletvekili Hakan Çavuşoğlu Başbakan Yardımcılığı görevine getirildi. Bu durum bizler için de ayrı bir gururdur. Sayın Başbakan Yardımcımız ayrıca görevine başladıktan sonra ilk açılış programını da İnegöl'de gerçekleştirdi.

Bizler de bugün Başkan Yardımcım, İlçe Başkanımız ve parti yöneticilerimizle kendisini makamında ziyaret edip hem yeni görevinin hayırlı olması dileklerimizi iletmek hem de ilk açılışını İnegöl'de yapması nedeniyle teşekkürlerimizi bildirmek için ziyaretine geldik.

Kendisinin yoğunluğunu da burada gördük. Allah yeni görevinde kolaylıklar versin inşallah. Tekrar bu görevlendirmenin Bursa'mıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.