Bedir açıklamasında, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin; devlet için evet, millet için evet düsturu ile İnegöl İlçe Teşkilatı; olarak çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Ümit Özdağ Bursa'dan sığınmacı sorununa dikkati çekti Ümit Özdağ Bursa'dan sığınmacı sorununa dikkati çekti

BİRLİK VE BERABERLİK ÖRNEĞİ

Halk oylamasından çıkan sonucun başarı olduğunu belirten Bedir, "Elde edilen başarı bir kez daha göstermiştir ki MHP Türk milletinin teminatıdır. Türk milleti ülke meselelerinde tüm dünyaya referandumda birlik ve beraberlik örneği göstermiştir. Bu birlik ve beraberliğin ülke meselelerinde 17 Nisan'dan sonra da devam etmesi için Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı olarak çalışmalarımız devam edecektir.

TÜRK DÜNYASINA UMUT IŞIĞI

İnegöl'de hayır çıkacağını düşünenlerin Milliyetçi Hareket Partisinin iradesini göz ardı ettiğini aktaran Bedir, "Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl'de göstermiştir ki; milliyetçi ülkücü hareket bir meseleye teveccüh gösterirse işini yarım bırakmaz. Yerelde de bu teveccüh sandığa yansımıştır ve İnegöl'de evet oyu yüksek oranda kabul görmüştür."

"Bu vesileyle genelde ve yerelde çıkan bu teveccüh tüm dünyada zulüm gören İslam coğrafyası ve Türk dünyasına umut ışığı olmuştur... Sonuçların ülkemiz, milletimiz ve İnegöl'ümüze hayırlara vesile olsun" diye konuştu.