ÖNCÜ OKUL OLDU
Okul müdürü Abdurrahim Mercan;
"Okul olarak kültürel faaliyetlerde öncü bir okul konumundayız. Her yıl aldığımız başarılı sonuçlara bu yıl da yenilerini katıyoruz. Özellikle 15 Temmuz konulu yarışmalar başta olmak üzere şiir, resim, spor alanlarında başarılarımız birbirini takip ediyor.
Geçtiğimiz hafta da Büşra Yılmaz adlı öğrencimizle İstiklal Marşını Güzel Okuma yarışmasında ilçe ikinciliği kazanmıştık."
EDEBİYAT ÖĞRETMENİNİN DİKKAT ÇEKEN REHBERLİĞİ
"Yarışmalara öğrencilerimizi edebiyat öğretmenimiz A.Metin Kürümoğlu hazırlamaktadır. Kendisine teşekkür ederim. Kendisinin danışmanlığında son sekiz yılda yüzü aşkın başarıya imza attık. Ayrıca öğrencilerimin başarılarının devamını dilerim. Öğrencimizin başarısını ödülle pekiştireceğiz." dedi.
BAŞARI HEDEFİNE DEVAM
Dereceye giren ilçe birincisi Selime Atabay ise duygularını dile getirerek; "Aldığımız bu başarıdan dolayı çok mutluyum. Daha önceki yıllarda da Metin Kürümoğlu hocamızla Türkiye, Bursa, İnegöl başarıları elde ettik. Şu anda üç arkadaşımla İki farklı yarışmada Bursa ve Türkiye elemelerinde yarışmaktayız.
Metin hocamıza ve okul müdürüme siz değerli basınımıza bize katkılarından dolayı teşekkür ederim. İnşallahşu anda devam eden yarışmalarda da derece alarak başarımızı sürdürürüz" dedi.

Bakan Tekin, gastronomi yarışmasının başladığını duyurdu Bakan Tekin, gastronomi yarışmasının başladığını duyurdu