Bursa’da minikler bu merkezde uzayı yaşıyor Bursa’da minikler bu merkezde uzayı yaşıyor
Okulun uluslar arası derece kazanan 7 öğrencisi ile ulusal düzeyde başarı sağlayan 4 öğrencisine okul yönetim kurulu tarafından ödül verildi.

Düzenlenen ödül törenine Okul yönetim kurulu üyeleri, davetliler, öğrenci velileri, okulun idarecileri, öğretmenleri ve öğrencileri katıldı.

Ödül töreni öncesi okul öğrencilerin okuduğu Kuranı Kerim, şiirler ve müzik öğretmeninin ve öğrencilerinin seslendirdiği ilahiler programa katılanlar tarafından ilgiyle izlendi.
İNEGÖL’ÜN EN BAŞARILI OKULU
Ödül töreninde bir konuşma yapan Özel Nilüfer Safvet Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Azmettin Gündüz:

“Okulumuz açıldığı günden bugüne İnegöl’ümüze eğitimde ilkleri yaşatmıştır. Uluslar arası, ulusal ve il genelinde yapılan yarışmalarda ilçemizi en güzel şekilde temsil etmiştir. Okulumuz olimpiyat ve proje yarışmalarında olduğu gibi sporda sanatta da başarılı öğrenciler yetiştirmektedir. İnegöl Matematik Olimpiyatında okul olarak İnegölün en başarılı okulu olduğunu kanıtladı. Bugünkü ödül töreni de bunun en güzel kanıtıdır. Biz okul olarak ilçemizin adını eğitimde duyurmak için öğretmen ve öğrencilerimizle gece gündüz demeden çalışmalarımıza hiç ara vermeden devam edeceğiz ”dedi.