Belediye Başkanı Alper Taban, sahada incelemelerini ve vatandaşla buluşma adına ziyaretlerini sürdürüyor. Taban, dün Pazartesi pazarını ziyaret ederek incelemelerde bulunup şikayet ve talepleri vatandaştan dinledi.

Beraberindeki AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan ile AK Partili yöneticiler ve bazı meclis üyelerinin katıldığı Pazartesi pazarı ziyaretinde, pazarcı esnafına hayırlı işler dileklerini ileten Taban, vatandaşlarla sohbet edip bölgenin sorunları hakkında istişarelerde bulundu.

Başkan Taban, pazarda görevli Zabıta Memurlarından da yaşanan sorunlar ve alınması gereken önlemlere ilişkin bilgiler aldı.

"PAZARCI ESNAFIMIZ VE VATANDAŞIMIZIN TALEPLERİNİ YERİNDE DİNLİYORUZ"

Pazar yeri ziyareti sırasında bir açıklama yapan Belediye Başkanı Alper Taban,

"Bugün Adalet ve Kalkınma Partimizin İlçe Başkanı, değerli yöneticileri ve berberinde meclis üyelerimizle beraber Pazartesi Pazarını ziyaret ediyoruz.

Turgut Altınok'tan İstifa Açıklaması: 'Ben Değil, Yavaş İstifa Etmeli Turgut Altınok'tan İstifa Açıklaması: 'Ben Değil, Yavaş İstifa Etmeli

Burada hem vatandaşımızı hem Pazar esnafımızı yerinde görüp bizzat kendileri ile irtibata geçerek onlarla istişarelerde bulunmaya çalışıyoruz.

Vatandaşımızın sorununu, derdini, ihtiyacını ve aynı zamanda esnaf arkadaşlarımızın ihtiyaçlarını, taleplerini ve önerilerini yerinde görelim istedik" dedi.

ÇÖZÜM ODAKLI YAKLAŞACAĞIZ

"Artık sahada daha fazla yoğunlaşmaya başladığımız bir döneme geçtik" diyen Alper Taban, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Özellikle göreve geldiğimiz günden sonra planlamamızı yaparak biraz daha sahaya inip vatandaşla olan buluşmalarımızı arttırmaya çalışıyoruz.

İnşallah bugün de burada hem esnaf arkadaşlarımızla hem de vatandaşlarımızla istişarelerde bulunarak buralardan faydalar çıkarmaya gayret edeceğiz. Onların sorunları, problemleri bizim sorunumuz. Dolayısıyla biz çözüm odaklı yaklaşıp sorunların da bir bir üstesinden geleceğiz."