SAĞLIK SİSTEMİNİN HER GEÇEN GÜN İYİLEŞTİĞİNİ GÖRÜYORUZ

Belirli gün ve haftalara yönelik ziyaretlerini sürdüren Belediye Başkanı Alper Taban, 1-7 Aralık tarihleri arasında kutlanan 112 acil sağlık hizmetleri haftası nedeniyle İnegöl 2 No'lu acil sağlık hizmetleri istasyonunu ziyaret etti. Beraberindeki AK Partili yöneticiler ile birlikte gerçekleşen ziyarette, 112 noktasında görevli sağlık ekiplerinin yanı sıra İnegöl İlçe Sağlık Müdürü Dr. Enver Ünal da hazır bulundu.

Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alper Taban, "1-7 Aralık 112 acil sağlık hizmetleri haftası. Bu vesileyle sizleri ziyaret ederek öncelikle bu hafta içerisinde ve tabi ki bu görevi yaptığınız süre içerisinde kolaylıklar ve başarılar dilemek üzere geldik. 112 sağlık hizmetleri deyince önce bir düşünmek lazım. Hakikaten ihtiyacımız olduğu anda ilk aradığımız 112 numarası ve sonrasında başlayan çok ciddi ve hızlı çalışmayı hatırlıyoruz. Sağlık sektörünün ve sağlık sisteminin geldiği noktanın her geçen gün iyileştiğini görüyoruz. Bu; içindeki insan kalitesiyle, hizmet edenleriyle, hükümetimizin koyduğu hedefler ve oluşturduğu fiziki imkanlar sayesinde güzel yerlere doğru gidiyoruz. Vatandaşlarımız buradan en güzel hizmeti almakta. Dolayısıyla insana yapılan her türlü yatırımı önemsediğimizi de bir kez daha ifade etmek istiyorum" dedi.

Gece terleyerek uyanıyorsanız dikkat! Gece terlemesine 5 önlem! Gece terleyerek uyanıyorsanız dikkat! Gece terlemesine 5 önlem!

BİR GÜN SİZİN DE İHTİYACINIZ OLABİLECEĞİNİ UNUTMAYIN

İnegöl'ün kısa bir süre içerisinde yeni bir 112 noktasına kavuşacağını da hatırlatan Başkan Taban, 112'yi gereksiz yere meşgul edenlere de mesaj gönderdiği konuşmasını şöyle sürdürdü: "İnşallah kısa bir süre içerisinde Sülek ailesinin yapacağı bir 112 yatırımı var. Buradan tekrar teşekkür etmek istiyorum. Bir de 112 hatlarını gereksiz yere meşgul edenler için bir mesaj vermemiz lazım. İhtiyaç halinde gerçekten zamanla yarışıldığını göz önünde bulundurursak bu hatların kesinlikle gereksiz yere meşgul edilmemesi gerektiğini hatırlatmak istiyoruz. Bir gün bizim de sizin de ihtiyacımız olabileceğini unutmamak gerekiyor. İnşallah sağlıklı bir nesil, sağlıklı bir gelecek için sizlerle birlikte el birliği ile çalışacağımızı ve yanınızda olacağımızı ifade etmek istiyorum."

6 BİRİMDE 112 HİZMETİ VERİLİYOR

İnegöl İlçe Sağlık Müdürü Dr. Enver Ünal ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; "Başkanımıza ziyareti için teşekkür ediyoruz. 112 Haftası münasebetiyle yapılan bu ziyaretten çok memnun olduk. İnegöl'de de 6 birimde 112 hizmeti veriyoruz. 6 birimde de arkadaşlarımız özveriyle hizmet sunmaktalar" şeklinde konuştu.