Dernek lokalinde yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla basın toplantısı düzenleyen Dernek Başkanı Mehmet Taş, "Dünya Ahıska Türkleri Birliği Genel Başkanımız Ziyattin İsmihanoğlu Kassanov başkanlığında, istişare toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda bölge ve il temsilcilikleri ile bunların bağlı olduğu DATÜB Türkiye Temsilciliği İcra Komitesi kurulmuştur. İnegöl Ahıska Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği olarak bugüne kadar yaptığımız çalışmalar ve insanlarımıza sağladığımız yararlılıklar sonucu olarak, DATÜB Türkiye Temsilciliği İcra Komitesi Başkanlığına getirilmiş bulunmaktayım."

DAHA GÜÇLÜ ÇALIŞMA

"Ayrıca İzmir ilimizde yıllarca başarılı çalışmalara imza atmış olan değerli büyüğümüz İzmir Demek Başkanımız Dr. İbrahim Ağara da Başkan Yardımcılığına getirilmiştir. Halkımızın yoğun yaşadığı illerde il başkanlıkları oluşturup, ülkemiz sınırları içindeki faaliyetlerin tek elden ve daha güçlü bir çalışma anlayışı ile hizmetlerimize devam edeceğiz" dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

"DATÜB dünya ölçeğinde farklı ülkelerde farklı yoğunluklarla yaşayan Ahıskalıların yararına faaliyet gösteren, Genel Merkezi ülkemizde bulunan ve tüm dünya ölçeğinde yaşayan Ahıskalıların yaşam hakkı, sosyal, siyasal, kültürel faaliyetlerini icra eden, ülkemizde de yüksek derecede saygınlığı olan ayrıcalıklı ve özel bir kuruluştur. DATÜB Genel Başkanımız sayın Ziyattin Kassanov'a ve Yönetim Kuruluna, derneğimize ve şahısıma teveccüh göstererek ve inanarak böyle ulvi bir görev için beni seçmesi nedeniyle, şahsım ve derneğimiz adına teşekkür eder saygılarımı sunarım."

ALLAH RAZI OLSUN

"Bizler İnegöl'de birlik beraberlik içinde başarılı çalışmalar yaptıysak eğer, burada en büyük pay bugün itibarı ile bizlerin çalışmasında her yerde hiçbir fedakarlıktan kaçmayıp, bizlerle birlikte mücadele eden yönetim kurulumuzun ve geçmişte yer alan tüm başkan ve yönetim kurullarımızın katkısı çok büyüktür. Şahsım belki ön planda ama başarı bugüne kadar birlikte çalışmalar yaptığımız yönetim kurulu arkadaşlarımındır. Hepsinden Allah razı olsun."

Alanya Belediyesi’nin borç bakiyesi afişine MHP'den alacak kalemli afişle cevap Alanya Belediyesi’nin borç bakiyesi afişine MHP'den alacak kalemli afişle cevap

FAYDALI HİZMETLER YAPTIK

"Ayrıca bugüne kadar yaptığımız tüm çalışmalarda yanımızda olarak bizlere güç veren tüm halkımıza şükranlarımı sunuyorum. Arkadaşlar inşallah ilçemizde yaptığımız çalışmalarla nasıl ki birlik beraberliği sağladık, halkımıza faydalı hizmetler yaptık, bundan sonra da genelde yapacağımız çalışmalarla ülkemizde yaşayan Tüm Ahıskalıların, Dünya Ahıska Türkleri Birliği çatısı altında birlik ve beraberlik ile çok daha güçlü ve faydalı çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum" diye konuştu.