TOKİ Necip Fazıl Kısakürek Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde kurulan sofralarda yapılan iftar organizasyonuna Baykoca Mahallesi sakinleri yoğun ilgi gösterdi.

KOMŞUNUZLA BİRLİKTE İFTAR AÇIN

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "Lütfen komşunuzla birlikte iftar açın. Özellikle bir de maddi durumu sıkıntılı olan bir komşunuzu tercih ederseniz çok hayırlı bir iş yapmış olursunuz. Ramazanın lezzetine çok daha fazla varırsınız. Biz de ekip arkadaşlarımızla birlikte farklı sofralara oturmaya çalışıyoruz."

"Onlarla o güzellikleri paylaşmaya çalışıyoruz. Beraberinde de böyle sokak iftarlarıyla, engelli aileleriyle, şehit ve gazi aileleriyle, liseden mezun olan çocuklarımızla, üniversite öğrencilerimizle biraz daha alternatif iftarlar yapmaya çalışıyoruz." dedi.

İNEGÖL İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Birlik beraberlik vurgusu da yapan Aktaş, "Burada farklı yörelerden, farklı semtlerden, farklı şehirlerden göçüp gelmiş kardeşlerimiz olabilir. Ama hepimiz İnegöl için çalışıyoruz. İnegöl için üretiyoruz. İnegöl bizim her şeyimiz."

Evlerinde her gün 1 gram altın üretiyorlar Evlerinde her gün 1 gram altın üretiyorlar

"Caddesiyle, sokağıyla biz İnegöl'ü çok seviyoruz. Belediye Başkanı olarak, Meclis Üyesi olarak, memur, işçi, firma sahibi ve her ne olursak olalım birlik ve beraberliğimizi bozmadan ülkemiz için çalışmaya devam ediyoruz. İnegöl için çalışmaya devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.