CHP İlçe Başkanı Necmi Demir, yaptığı açıklamada;

Nasıl belediye başkanı olabilirim? Adım adım belediye başkanı olmanın yolları Nasıl belediye başkanı olabilirim? Adım adım belediye başkanı olmanın yolları

"Kurtuluş Savaşımızın, ilk adımı olan 19 Mayıs 1919'da atamızın Samsun'a çıkışıyla başlayan kısa sürede tüm Anadolu'ya dalga dalga yayılan bağımsızlık iradesinin simgesi Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramımızı kutladık.

Gençlerimizin nezdinde tüm halkımızın bayramını kutluyorum. Saygı değer İnegöl halkı, Ulusal bayramlar tüm halkın katılımı ile kutlanırsa daha anlamlı, birleştirici ve bütünleştirici olur" dedi.

GÖZ DOLDURUCU VE GURUR VERİCİ

"Bugün Atamızın Anıtı'na çelenk sunumuna ve sonrası Ulusal birliğimizi bütünleştiricilikten uzaktı" diyen Demir;

"Atamızın huzuruna çelenk sunan günün anlam ve önemi üzerine sunumlarını yapan konuşmacılarımızı kutluyoruz. Hacı Sevim Yıldız Kampüsünde devam eden, programın ikinci bölümünü de büyük bir zevkle ve coşkuyla izledik. Konuşmacıları dinledik. Gençlerimizin etkinliklerini izledik.

Gösteriler, göz doldurucu ve gurur verici idi. Bu tür ulusal etkinlikler ve bayramlarımız halka açık ve halkın kolayca ulaşabileceği alanlarda yapılmalıdır. Herkes bu ulusal coşkuyu birlikte tatmalı, gençleri alkışlarıyla onura etmelidir. Bilince çıkarılan Bağımsızlık duygusunun önemi kavranmalı, gururu birlikte yaşanmalıdır. Kamu görevlilerimizin bizlerinde düşüncelerinden yararlanarak hazırlayacakları geniş katılımlı, coşkulu ve zengin içerikli programları halka açık alanları tercih ederek yapmaları daha faydalı olacağı kanaatindeyiz.

Tekrar buradan sizlerin nezdinde tüm halkımızın, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyoruz" ifadelerini kullandı.