HAİN SALDIRIYI KINADI

İYİ Parti Kurultayı öncesi Ağıralioğlu'ndan beklenen karar İYİ Parti Kurultayı öncesi Ağıralioğlu'ndan beklenen karar

Astsubay eşini ziyarete gittiği üs bölgesinden evine otomobille dönerken, PKK'lı teröristlerin yola önceden tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu Nurcan Karakaya ile 11 aylık bebeği Mustafa Bedirhan Karakaya'nın şehit olması ülkeyi yasa boğarken, MHP İlçe Başkanı Aytekin Torun, yaptığı yazılı açıklama ile hain saldırıyı kınadı.

BEBEK KATİLİ PKK

Başkan Aytekin Torun yaptığı açıklamada;

"Hakkari'de terör örgütü PKK'nın düzenlediği hain saldırı aziz milletimizi derinden üzmüş ve yaralamıştır. Saldırıda bir askerimizin eşi ve 11 aylık bebeği şehit olmuştur. Terör örgütü bir kez daha sivilleri hedef almış ve bebek katili olduğunu ispatlamıştır. Bizler şahadet şerbeti içen vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyor, milletimize baş sağlığı diliyoruz."

TERÖR ÖRGÜTÜ PKK

"Terör örgütü PKK, Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin terörle yoğun mücadelesi nedeniyle yok olmaya doğru ilerlemektedir. Örgüt son çırpınışlarını sivilleri hedef alarak göstermektedir. Ancak yapılan her türlü saldırılara karşı devletimizin verecek cevabı çok ağır olacaktır."

YOK OLACAKLAR

"Son yıllarda yürütülen terör operasyonları emin olunuz ki aynı şekilde devam edecek ve inşallah çok yakın bir zaman terör örgütleri geldikleri yere gönderilecektir" diye konuştu.