Rasim Ozan Kütahyalı'dan Çarpıcı İddia: İmamoğlu Seçilirse Kayyum Tehdidi Var Rasim Ozan Kütahyalı'dan Çarpıcı İddia: İmamoğlu Seçilirse Kayyum Tehdidi Var
Belediye encümen toplantı salonunda Kurban Bayramı hazırlıkları kapsamında basın mensuplarına değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl Belediyesi olarak Kurban Bayramının huzur ortamında geçmesi için, kurban kesim ve temizlik gibi konularda gerekli tedbirler alındığını söyledi.

Vatandaşların, bayramı en güzel şekilde geçirmeleri için çaba gösterdiklerini belirten Başkan Aktaş, “Bayram boyunca da belediye hizmetlerinin aksamaması adına; Zabıta, Fen İşleri, Temizlik, Park Bahçeler Müdürlüklerimiz başta olmak üzere gerekli planlama ve görevlendirmeler yapıldı. Bu müdürlüklerimiz nöbetçi ve icapçı listelerini oluşturmuşlardır. Bayram süresince oluşabilecek olumsuzluklarda, ekiplerimiz anında müdahale edecek şekilde hazırdır. Amacımız, halkımızın sağlıklı ve güvenli bir ortamda kurban ibadetlerini yerine getirmelerine yardımcı olmak, bayramı en güzel şekilde geçirmelerine katkı sağlamak” dedi.