İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın katkı ve destekleriyle, Bembirsen(Belediye ve Özel idare Çalışanları Birliği Sendikası) İl Başkan Yardımcısı Atanur Balcı ile Hak İş'e bağlı Hizmet iş sendikası İnegöl Temsilcisi Necmettin Sarkın öncülüğünde, belediyenin çeşitli müdürlüklerinde görev yapan 90 çalışan Ayvalık Sarımsaklı da gönüllerince eğlendiler.

Türkiye'deki çocuk sayısı açıklandı, en çok çocuk hangi ilde var? Türkiye'deki çocuk sayısı açıklandı, en çok çocuk hangi ilde var?

BAŞKAN AKTAŞ'A TEŞEKKÜR

Hafta sonu Ayvalık Sarımsaklı da dinlenme imkanı bulan Belediye çalışanları adına konuşan Bembirsen İl Başkan Yardımcısı Atanur Balcı,

"7/24 çalışma prensibiyle şehrin her noktasında çalışmalarına devam eden İnegöl Belediye çalışanları, 2 günlük Ayvalık Sarımsaklı tatili ile yoğun çalışma temposuna dinamizm katma imkanına kavuştular. Yoğun çalışan ve stresli işlerle uğraşan her insanın moral ve motivasyona ihtiyacı var. Sağ olsunlar Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş bu konuda bizlere her türlü imkanı sağlıyor.

Ayvalık Sarımsaklı gezimize de kendileri öncülük etti. Bizlere böylesi güzel bir imkanı sundukları için huzurlarınızda kendilerine teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Moral, motivasyon ve dinlenme açısından güzel bir etkinlik olduğunu düşünüyorum. Geziye katılan tüm arkadaşlarımız bu aktiveden memnun kaldılar. İnşallah farklı etkinlik ve faaliyetlerle aramızdaki birlik ve beraberlik daha da artar" diye konuştu.

BİRLİK VE BERABERLİK DUYGULARI DAHA DA ARTIYOR

Hak İş'e bağlı Hizmet-iş Sendikası İnegöl Temsilcisi Necmettin Sarkın ise konuşmasında;

"Belediyemizin çeşitli müdürlüklerinde görev yapan çalışanlardan oluşan 90 personelimizin katılımıyla Balıkesir'in şirin tatil merkezlerinden biri olan Ayvalık Sarımsaklı da tatil yapma imkanına kavuştuk. 2 gün süren bu tatilimizi Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş'ın katkı ve destekleriyle tertipledik. Bu tür moral artırıcı gezilerimize devam edeceğiz.

Bu aktiviteler ile hem çalışanlarımız dinlenme fırsatı bularak, moral ve motivasyonu artarken, hem de aralarındaki iletişim, birlik ve beraberlik duyguları daha da artıyor. Ben bu vesile ile belediye çalışanlarımızı bir araya getiren bu güzel gezi programına öncülük eden ve bizlerin her zaman yanında olan Belediye Başkanımıza şükranlarımı sunuyor, böylesi güzel programlar ile belediye çalışanlarımızı buluşturmaya devam edeceğimizi buradan bir kez daha belirtmek istiyorum" ifadelerini kullandı.