İYİ Parti Kurultayı öncesi Ağıralioğlu'ndan beklenen karar İYİ Parti Kurultayı öncesi Ağıralioğlu'ndan beklenen karar

NEZAKETSİZLİK YAPILDI

Nezaketsizlik yapıldığını aktaran Karaman yaptığı açıklamada;

"24 Haziran'da ülkemiz için önemli kararların alınacağı bir seçimimiz var. Seçimimiz ülkemiz için güzelliklere vesile olsun.

Çarşamba gecesi bir sahur programı vardı. Yıllardır gelenek haline gelen bir programdı. İlk etapta MHP meclis üyesi arkadaşlarımızı davet ettiniz, biz davet edilmedik. İlçe Başkanımız da davet edilmedi. CHP ve Saadet Partili arkadaşlarımız da davet edilmemiş."

SİYASİ SAHUR OLDU

"Demek ki bu yıl konsepti değiştirip siyasi bir organizasyon haline geldi diye düşündük ama araştırdığımızda aramaların Belediye tarafından yapıldığını öğrendik. Katılımcılara baktığımızda da Kaymakamımız, Emniyet Müdürümüz ve bazı bürokratlarımızın olduğunu gördük. Bu konuyu yadırgadık.

Dolayısıyla bu nazik süreçte özellikle belediyemizin bu konularda biraz daha dikkatli olmasını rica ediyoruz. Çok büyük bir nezaketsizlik yapıldı" diye konuştu.

KASTEN YAPILAN BİR DURUM YOK

Belediye Başkanı Alper Taban ise "Bu işte bir kasıt olmaz. Organizasyonun tüm STK'lara haber verilmesi talimatını verdim. Bunları çağıralım bunları ayıralım gibi bir konu söz konusu değildir. Kasten yapılan bir durum olamaz, konunun gereğini yapacağım" dedi.