HİZMET MASASI 7/24 GÖREVİNİN BAŞINDA

Belediyenin kapılarını 7/24 ilçe halkına açan İnegöl Belediyesi, şeffaf, nitelikli ve çağı yakalayan belediyecilik örneklerini ortaya koymaya devam ediyor. Belediyenin halkla bire bir temas halinde olan birimi Hizmet Masası çözüm merkezli anlayış ile gelen tüm dilek, öneri ve şikayetleri ivedi bir şekilde sonuçlandırıyor.

SMS YOLUYLA BİLGİLENDİRME

Hizmet Masasına telefon, sms, yüz yüze, e-mail, sosyal medya veya watsapp aracılığıyla gelen dilek, öneri ve şikayetler ilgili müdürlüklere iletildikten sonra, işin rahat bir şekilde takip edilebilmesi için vatandaşlardan alınan cep telefonlarına sms yoluyla takip numarası gönderme hizmetine start verildi. Böylece İnegöl Belediyesine başvuruda bulunan vatandaşlar bu yeni hizmetin devreye girmesiyle bundan sonra iş takibini rahat bir şekilde yapabilecekler.

ÇÖZÜM ODAKLI HİZMET ANLAYIŞI

Yeni bir hizmeti daha ilçe halkı ile buluşturan İnegöl Belediyesi, Hizmet Masası aracılığıyla ilgili müdürlüklere iletilen dilek, öneri ve şikayetleri, ivedi bir şekilde sonuçlandırma noktasında tüm mekanizmaları devreye sokuyor. Vatandaşlar tarafından iletilen dilek, öneri ve şikayetler ilgili müdürlüklerin detaylı bir şekilde incelemesinden sonra hizmet masasına geri dönüş yapılıyor.

Hizmet Masası da müdürlüklerden gelen olumlu veya olumsuz geri dönüşleri bire bir vatandaşları arayarak sonuçlandırıyor. Sorunların çözüme kavuştuğu, vatandaşların memnuniyetinin olmazsa olmaz olduğu bu hizmet anlayışı ilçe halkının takdirini topluyor.

Magnum dondurmaları neden toplatıyor? Magnum dondurmaları neden toplatıyor?

İlçe halkının memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmak için çağı yakalayan ve geleceği şekillendiren hizmetleri bir bir yerine getiren İnegöl Belediyesi çözüm odaklı yerel yönetim anlayışını Hizmet Masası ile en güzel şekilde yerine getiriyor.