OYUNCULARA BAKLAVA İKRAMI
Belediyespor Başkan Vekili Furkan Baştürk, Voleybol Şube Sorumlusu ile Basketbol Şube Sorumlusu Yusuf Şehitoğlu, İnegöl İlçe Gençlik Hizmetleri Spor Salonu'ndaki sezon hazırlıklarını sürdüren Belediyespor basketbol takımını ziyaret ederek oyunculara baklava ikramında bulundu.
BÜTÜN TAKIM DEĞİŞTİ
İdman öncesi açıklama yapan Baş Antrenör Ali Özbay,
"Takımımızın lige geç alınması nedeniyle takımımızın oluşturmak uzun sürdü. Aslında çalışmalara daha önce başlasak daha iyi durumda olabilirdik ama Ağustos sonunda ancak antrenmanlara başlayabildik.
Tabi bir taraftan da yeni bir takımız. Geçen seneden sadece 2 oyuncumuz var. Bütün takım değişmiş durumda. Onların da birbirlerine uyum sağlaması bu kısa sürede çok olası değil. Yavaş yavaş her geçen gün biraz daha iyiye gidiyor. Bu arada da sık sık hazırlık maçları almaya çalışıyoruz ki o uyumu sağlayabilelim diye.
Bu hazırlık maçı ve antrenman süreciyle lige hazır hale gelip, iyi basketbol oynamaya çalışacağız."dedi.
SIK HAZIRLIK MAÇI YAPACAĞIZ
Basketbol Şube Sorumlusu Yusuf Şehitoğlu ise şunları söyledi:
"Transferlerimiz devam ediyor. Şuana kadar 11 oyuncuya imza attırdık. Eksiklere göre hamlelerimiz olacak. Bugünde sezon hazırlıkları devam eden Basketbol takımızı ziyaret ederek takımımıza baklama ikramında bulunmak istedik. Takımımızda yeni oluşum içerisine girdik. Hocamızın dediği gibi geçtiğimiz sezondan sadece 2 oyuncumuz var.
Diğer oyuncuların hepsini bu sene kadromuza kattık. Sezon çalışmalarımızda Ağustos ayının son haftalarına doğru başladı. Lig başlayana kadar takım arasındaki uyumun sağlanması için ekibimiz sık sık hazırlık maçı yapacak. İnşallah sezon açılana kadar takım arasındaki uyum sorununu çözmüş olacağız.
Sezon başladığı zamanda ilçe halkımıza seyir sevki yüksek maçlar seyrettirmek istiyoruz. Ben tekrar yeni sezon hazırlıklarının hayırlı olmasını diliyor, oyuncularımıza kazasız, sakatsızlık bir sezon diliyorum."

İsmail Kartal: "Şampiyon olacağız" İsmail Kartal: "Şampiyon olacağız"