Belediyespor Başkan Vekili Furkan Baştürk, Balıkesir'de oynanan Kupa Voley yarı maçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
İTİRAZ ETTİK AMA
Baştürk; ""1 yıl aradan sonra Türkiye Voleybol Federasyonun düzenlemiş olduğu kupa voley finallerine katıldık. İlk turda kura çekimi sonrası Tokat ile eşleşmiştik. Tokat ile içeride ve dışarıda oynadığımız maçları kazandık ve daha sonra kura çekimi ile Ziraat Bankası ile eşleştik. Balıkesir'deki finallerde ilk turda ligin zorlu ve şampiyonluğun en büyük adaylarından Ziraat Bankası ile çekişmeli maç sonunda 3-2 kazanarak yarı finale kaldık. Yarı finalde de Fenerbahçe ile eşleştik. Kötü başladığımız maçta 3.seti alarak durumu 2-1'e getirdik. 4. sette de sahalarda nadir rastlanan bir karar sonucuyla 24-25 iken hakem düdüğü ile Fenerbahçe 26. sayısını aldı ve maç bitti. Kısa süreli bir şok yaşadık. İtirazlarımız oldu fakat değişen bir şey olmadı. Skor ne olursa olsun her iki takımın sahadan bir birini alkışlayarak sahadan ayrılmasını gönül isterdi" dedi.

PFDK Sevkleri Açıklandı: Trabzonspor-Fenerbahçe Maçıyla İlgili Sevkler Yok PFDK Sevkleri Açıklandı: Trabzonspor-Fenerbahçe Maçıyla İlgili Sevkler Yok


FENERBAHÇE'YE TEBRİK
"Fenerbahçe Spor Kulübünü şampiyonayı kazandığı için tebrik ediyoruz" diyen Baştürk; "Biz de iyi bir tecrübe edindiğimizi düşünüyoruz. Bundan sonra ligde olan maçlarımıza bakacağız. Hedefimiz ligi üst sıralarda tamamlayıp, Avrupa kupalarına gitmek. Başta bu turnuvayı düzenleyen Federasyon Yönetim Kuruluna, Balıkesir Valiliği Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü çalışanlarına ve tüm takımlara teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.