3 KULVARDA MÜCADELE
2016-2017 sezonunda 3 kulvarda mücadele eden İnegöl Belediyespor bu hafta birbirinden zorlu 3 rakibini ağırlayacak.
Voleybolda Türkiye'nin devlerinin yarıştığı Efeler Liginde mücadele eden İnegöl Belediyespor voleybol takımı, voleybol 2. Liginde mücadele eden Oylat Kaplıcaları İnegöl Belediyespor ve Türkiye Basketbol 2. Liginde mücadele eden Belediyespor Basketbol takımının zorlu müsabakaları öncesi Belediye Başkanı ve Belediyespor Başkanı Alinur Aktaş açıklama yaparak İnegöl'de oynanacak 3 karşılaşmaya ilçemizdeki sporseverleri davet etti.
BİRER GÜN ARAYLA 3 ZORLU KARŞILAŞMA
İnegöl Belediyespor ilk sınavına 26 Ekim 2016 Çarşamba günü 16.00'da Voleybolda Efeler Ligi müsabakası ile çıkacak. Turuncu Lacivertli temsilcimiz ligin ikinci haftasında İnegöl Kapalı Spor Salonunda Halkbank'ı konuk edecek.
28 Ekim 2016 Cuma günü ise Türkiye Basketbol 2. Ligi karşılaşması oynanacak. Parkenin prensleri ligin ikinci haftasında Tofaş Gelişim'i konuk edecek. Birer gün aralıklarla oynanacak zorlu müsabakaların sonuncusu ise 30 Ekim 2016 Pazar günü oynanacak.
Voleybol 2. Ligi 1. Grupta mücadele eden Oylat Kaplıcaları İnegöl Belediyespor, sezonun açılış karşılaşmasında Seydikemer'i konuk edecek.
3 MAÇA DA BEKLİYORUZ
İnegöl'de oynanacak 3 müsabaka öncesi açıklama yapan Belediye Başkanı ve Belediyespor Başkanı Alinur Aktaş, Efeler Liginde mücadele eden voleybol takımının sezonun ikinci haftasında kendi seyircisi önüne çıktığını hatırlattı.
Aktaş, "Belediyespor bu sezon 3 zorlu kulvarda mücadele edecek. Voleybolda A takımımız Efeler Ligi'nde mücadele verirken, voleybol 2. Liginde ise Oylat Kaplıcaları İnegöl Belediyespor takımımız mücadele edecek. Ayrıca bu sezon Türkiye Basketbol 2. Liginde de Belediyespor olarak mücadele edeceğiz.
Zorlu sezonda Efeler Ligi ve Basketbol 2. Liginde ilk haftaları deplasmanda oynadık. İkinci hafta maçları İnegöl'de oynanacak.
Oylat Kaplıcaları İnegöl Belediyespor ise Voleybol 2. Liginde sezonun ilk maçına İnegöl'de çıkacak. İyi bir başlangıç için bu 3 müsabakada biz İnegöl'deki sporseverleri karşılaşmalarda görmek ve o coşkuyu birlikte yaşamak istiyoruz" dedi.
RAKİP HALKBANK HEDEF GALİBİYET
Efeler Liginde voleybol A takımının Çarşamba günü saat 16.00'da Halkbank'ı konuk edeceğini ifade eden Aktaş,
"Sezonun ikinci haftasında kendi seyircimiz önüne çıkacağız. Seyircimizin de desteği ile zorlu rakibimizi İnegöl'den eli boş göndermek istiyoruz" diye konuştu.
Aktaş, İnegöl Kapalı Spor Salonunda oynanacak 3 karşılaşmaya da İnegöl halkının ilgi göstermesini beklediklerini dile getirdi.

Fenerbahçe, Rekor üstüne rekor kırıyor Fenerbahçe, Rekor üstüne rekor kırıyor