Mustafa Bozbeyden Bursaspor Açıklaması Her Zaman Yanındayız Mustafa Bozbeyden Bursaspor Açıklaması Her Zaman Yanındayız
Kulüp Tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Başkan Yardımcısı Nuhi Solak, Çankaya Belediyesi Anka’dan smaçör mevkii oyuncusu Abdulkadir Özdemir ile anlaştıklarını söyledi.

İLERİYE DÖNÜK YATIRIM
İleriye dönük yatırım yapmak için genç oyuncuları transfer ettiklerini ifade eden Solak, “1994 doğumlu, 1,94 boyunda Abdulkadir Özdemir’le anlaşmış bulunuyoruz. Kendisi genç bir arkadaşımız. Son iki transferimize bakarsanız genç iki arkadaşımızla anlaştık. Bu bizim takımımıza ileriye dönük yatırım yapmak istediğimizin de bir kanıtı. Kendi alt yapımızdan birkaç oyuncuyu da bünyemize dâhil edeceğiz. Böylelikle önümüzdeki yıllarda alt yapıdan ve dışarıdan genç oyuncularla iyi bir takım kurup daha yukarıları zorlamak istiyoruz. Transferin kendisi ve takımımız için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

HAYIRLI SEZON TEMENNİSİ
Abdulkadir Özdemir ise İnegöl Belediyespor’a transfer olduğu için mutlu olduğunu belirterek, “İnegöl Belediyespor ve şahsım hakkında hayırlı bir sezon geçmesini diliyorum. Takımın başarısı için elimden gelen her şeyi yapacağım.”ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından özdemir, kendisini turuncu-lacivertli takıma bağlayan sözleşmeyi imzaladı.