2009 yılından bu yana Kulüp Başkanlığı görevini yürüten Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinin ardından olağanüstü gerçekleştirilen genel kurulda İnegöl Belediyespor Başkanlığına, Belediye Başkanı Alper Taban seçildi.

YALNIZ BIRAKMADI

Belediyespor yeni Başkanı ve İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, "Alinur Aktaş Başkanımıza bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Kendisi yoğun çalışma temposuna rağmen gece gündüz demeden gerek deplasmanda gerekse ev sahipliği yaptığımız maçlarda takımımızı yalnız bırakmadı."

Kafkasspor Teknik Direktörü Güldüren: "PlayOff oynamak istiyoruz" Kafkasspor Teknik Direktörü Güldüren: "PlayOff oynamak istiyoruz"

DAHA GÜZEL YERLERE GELECEĞİZ

"Ayrıca bizlere bu görevi layık gören sayın kongre üyelerine de çok teşekkür ediyorum. Belediyespor kısa sürede güzel başarılara imza atmış bir takım. Bizler de bu takımın daha güzel yerlere gelmesi adına elimizden geleni yapmaya hazırız. Aldığımız bu bayrağı daha yukarılara taşıyıp İnegöl'ümüzü ve İnegöl Belediyespor'u salon sporlarında adeta bir marka haline getirmek için çalışacağız" dedi.

YENİ YÖNETİM

Taban başkanlığındaki yönetim kurulu ise Şakir Furkan Baştürk, Eşref Yiğit, Eyüp Beyhan, Recai Baykan, Zekai Sürer, Nuhi Solak, Rıdvan Kocaağa, Fatih Aydoğan, Hüseyin Orhan, Mustafa Şentürk, İsmail Baykan, Veysel Şahin, Taner Karakaya, Harun Ergün, Yasin Altuntepe, Recep İnce ve Levent Özçiftçi'den oluştu.