Akhisarspor antrenörü Suat Güneş Mütarekespor maçını değerlendirerek şunları söyledi:

"Ligde 5. Maçımız olan 1922 Mütarekespor müsabakasına mutlak galibiyet parolasıyla çıktık. Eksik ve cezalı oyuncumuzun olmadığı maça gayet tempolu ve coşkulu başladık. Maçın henüz başında lehimize verilen penaltıyı gole çeviremedik. İstekli ve coşkulu oyunumuza devam ederek rakip yer alanında pozisyonlar üretmeye devam ettik.

NET POZİSYONLARDAN YARARLANAMADIK

Deplasmanda oynamamıza rağmen ilk yarıda 5-6 tane net pozisyondan yararlanamadık. İkinci yarı oyunsal anlamda bir değişiklik olmadı, biz rakibimizi kendi yarı alanına kapatarak özellikle kanatlardan gol bulmaya çalıştık. Rakibimiz kendi saha ve seyircisi önünde olmasına rağmen beraberlik isteğiyle oyunu soğutmaya çalıştı. İstediğimiz ve arzuladığımız golü orta sahadan başlayan organize bir atakla 83. dakikada Onur Ungan'ın ayağından bulduk. Bu dakikadan sonra 2. gol için baskı kurarken rakibimize verdiğimiz bir duran top sonrası ceza sahası içinde yaşanan bir karambol sonrası hakemin verdiği penaltı kararı ile birlikte 88. dakikada rakibimiz beraberliği sağladı.

Türkiye'nin en iyi takımıyız, Biz şampiyon olacağız Türkiye'nin en iyi takımıyız, Biz şampiyon olacağız

UZATMA DAKİKALARINA KADAR BASKI KURDUK

Uzatma dakikalarına kadar baskı kurmamıza rağmen galibiyet golünü bulamadık. Her geçen gün artan bir oyun temposu ve kazanma arzumuz var. Üç haftadır müsabakalarımız berabere bitiyor, bu şansızlığımızı çekirge maçında kırarak hedefimize ulaşmak istiyoruz." Dedi.

Güneş Pazar günü İnegöl Sanayi Sahasında, Saat:13:30 da karşılaşacakları Çekirgespor maçına İnegöllü spor severleri davet etti.