Cafer Paşa Beylik Hanı Hanımlar Çarşısı Yönetim Kurulu Başkanı Nurcan Yucar yaptığı açıklamada;

Türk kızlarından Avrupa'da 'altın' başarı Türk kızlarından Avrupa'da 'altın' başarı

"Dünyada başlatılan ve ilçemizde de gerçekleşen Kara Cuma adı altındaki indirim gününü kabul etmiyoruz. Ona istinaden biz de Bereketli Cuma adı altında bir program başlatıyoruz. Cafer Paşa Beylik Hanı Hanımlar Çarşısı olarak her ayın 3. Cuma'sını bereketli Cuma indirim günleri olarak yapacağız."

DUA VE K.KERİM İLE BAŞLIYORLAR

"Yönetim kurulu olarak bu kararı alıp esnaflarımızla görüştük. Ortak bir karar sonucu indirim günlerini başlatıyoruz. İsteğimizi Belediye Başkanımız Alper Beye de bildirdik, kendileri de çok memnun kaldılar ve ilk açılışımıza iştirak edeceklerini ifade ettiler.

Bunun yanı sıra her Pazartesi günü buraya gelip Kur'an okuyan, dualar eden İshakpaşa Cami İmam Hatibimiz ve Müezzinimiz de gelip Kur'an-ı Kerim okuyarak açılışımızı yapacaklar."

HANIMLAR SAHİP ÇIKSIN

"Halkımızın AVM'lerden alışveriş yapmak yerine şehrin merkezinde bulunan hanımızdan alışveriş yapıp kendi esnaflarına sahip çıkmalarını temenni ediyoruz.

İnsanların her türlü ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir yeriz. Market türü ürünlerimizin haricinde zücaciye, tuhafiye, bijuteri, çamaşırcı, butik gibi işyerlerimiz var" dedi.