Bugünün Yarını; Yarının Umudu olan çocuklara hizmet veren Beşinci Mevsim Çocuk Kreşinde başlayan yeni eğitim öğretim yılı hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Alper Taban, "Tüm gayemiz çocuklarımızın daha kaliteli, daha nitelikli ve daha donanıma sahip bir eğitim almaları ve bu güzel ülkeye en güzel şekilde hizmet etmeleri. 2017 - 2018 döneminde sosyal belediyecilik adına hayata geçirdiğimiz Beşinci Mevsim Kreşinde çocuklarımızın her açıdan gelişmesi için her türlü imkanı sağlıyoruz. Kreşimizde 3-5 yaş aralığındaki yavrularımız eğitim alıyor. Ailelerimizde canından çok sevdikleri evlatlarını beşinci mevsim kreşimizde emin ellere teslim etmenin huzurunu yaşıyorlar. Çocuklarımız için ne yapsak az. Bu özel ve sıcak mekanda geleceğimiz olan yavrularımıza her türlü imkanı sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz" diye konuştu.

2024 YDS/1 Sınav Sonuçları ve Soru-Cevap Kitapçıklarının Erişime Açıldı 2024 YDS/1 Sınav Sonuçları ve Soru-Cevap Kitapçıklarının Erişime Açıldı

"EN İYİ EĞİTİMİ VERMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ"

Beşinci Mevsim Çocuk Kreşinin, şehit ve gazi ailelerinin 1. derece yakınlarının çocukları ve dar gelirli ailelerin çocukları ile yetim -öksüz çocuklar ve belediye personelin çocuklarına hizmet verdiğini belirten Taban, "Kreşimiz yeni eğitim yılına girmenin heyecanı içerisindedir. 2018 - 2019 eğitim öğretim yılında geleceğimiz olan çocuklarımıza daha iyisini vermek için tüm çalışanlarımızla en iyi hizmeti vermek için uğraş vereceğiz.60 kişilik öğrenci kontenjanına sahip kreşimiz, 3-5 yaş arası(36 -60 aylık arası) çocuklarımıza hizmet vermekte olup, isteğe bağlı olarak kreşimizde yarım gün(Sabahçı; 08:00 - 12:00 arası, Öğlenci; 13:00 - 17:00 arası) veya tam gün(08:00 - 17:00 arası) eğitim verilmektedir. 2 Sabahçı 2 Öğlenci olmak üzere toplam 4 sınıf olarak faaliyet gösterilen kreşimizin ücretleri ise, yarım gün 40 TL, tam gün 120 TL'dir. Ayrıca bu eğitim öğretim döneminde çocuklarımıza farkındalık sunacak etkinlikler de organize edeceğizHer şey yarınlarımızı emanet edeceğimiz çocuklarımız için" dedi.