Okulda gerçekleştirilen etkinlikte konuşan BİLDİM Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Şimşek;

"Welcome to our English festival (ingilizce festivali) adı altında düzenlemiş olduğumuz kermeste öğrencilerimizin evden getirdiği çeşitli yiyecekleri İngilizce konuşarak alış veriş yapacak, ürünleri İngilizce adıyla isteyecekler.

EKPSS giriş belgeleri erişime açıldı EKPSS giriş belgeleri erişime açıldı

Ödemeleri de İngilizce konuşarak, festival havasında İngilizce alış veriş yapacaklar ve kermes süresince iletişimlerini İngilizce olarak yapacaklar.

Kurumumuzdan dünya vatandaşı yetiştiriyoruz ya da diğer bir deyişle, dünyanın anladığı dilden konuşuyoruz sloganıyla çıktığımız yolda üç Türk İngilizce öğretmeni bir İngiliz vatandaşı İngilizce öğretmeni olmak üzere dört İngilizce bir Almanca öğretmeni ile eğitim öğretim yapmaktayız" dedi.

25-30 DAKİKA KONUŞACAKLAR

"Kurumumuzda öğrencilerimiz öğretmenleri ile 8-12 dakika kesintisiz İngilizce konuşmaktalar" diyen Şimşek;

"Bu süreci yaşayarak öğrenmesi adına ayrıca konuşma dillerini geliştirmek için İngilizce festivali düzenledik. Çocuklar bugün İngilizce festivalinde tamamen İngilizce konuştular.

Yıl sonu hedefimiz ise 25-30 dakika arası İngilizce konuşmaları dolayısı ile hedefimiz olan dünya vatandaşı yetiştiriyoruz sloganıyla çıktığımız yolda dünya vatandaşı yetiştireceğimizi sizin vasıtanızla kamuoyuna bildiririz" ifadelerini kullandı. Konuşmanın ardından festivalin açılışı gerçekleştirildi.