2024 YDS/1 Sınav Sonuçları ve Soru-Cevap Kitapçıklarının Erişime Açıldı 2024 YDS/1 Sınav Sonuçları ve Soru-Cevap Kitapçıklarının Erişime Açıldı

"Bildim Eğitim Kurumları" sahibi Yılmaz Şimşek, yaptığı açıklamada;

"Farklı yaş gruplarındaki öğrencilerin keyifli bir yaz tatili geçirmesi için sizleri BİLDİM Özel Öğretim Kurumlarına bekliyoruz. Bildim Özel Öğretim Kurumlarında gerçekleşecek yaz okulunda öğrenciler Sanat, Spor, Yabancı Dil, Matematik, seçmeli Kuranı Kerim ve bilim alanlarında gerçekleştirilen aktivitelere katılacak.

Sanat alanında; müzik, drama, yaratıcı tasarım ve lezzet durağı, Spor alanında; yüzme, satranç, Bilim alanında; düşünce avcıları, neşeli bilim, akıl oyunları, Kuranı Kerim, Matematik ve yabancı dilde İngilizce çalışmaları programda yer alıyor" dedi.

YÜZME EĞİTİMİ DE VAR

Yaz okulunda öğrencilerin Salı ve Perşembe günleri yüzme havuzunu kullanabileceklerini kaydeden Şimşek;

"8 tane yüzme eğitmeniyle beraber yüzme eğitimi alacaklar. İngilizce dersleri sadece konuşma becerini geliştirmeye yönelik enerji dolu ve eğlenceli grup oyunlarıyla olacak.

Tasarım saatlerinde ise öğrenciler istediği tasarımı yaparak ileride seçeceği meslek hakkında kendini tanıyabilecek veya atık malzemeleri kullanarak harika eserler yaratabilecek.

Okulunda öğrenciler bazen müzik ve drama ile kendini bir grup içinde konser verirken görecek ya da istediği şarkıları arkadaşlarıyla birlikte söyleyebilecek.

Yaz Okulu öğrencilere arkadaşlarıyla birlikte her zamanki gibi harika zaman geçirebilecek bir ortam sunuyor" ifadelerini kullandı.

3 KUR OLACAK

Şimşek, şöyle devam etti:

"Tüm öğrencilerin katılımına açık olan yaz okulumuzun kurları; 1.kur: 03.07.2017 ile 28.07.2017 2.kur:31.07.2017 ile 18.08.2017 3.kur: 21.08.2017 ile 15.09.2017 tarihlerini kapsayan Yaz Okulumuzda veliler ve öğrenciler seçtikleri kurlar kapsamındaki tüm etkinliklerden yararlanabilecek.

İletişim numaramız: 711 28 29 Adresimiz Eski devlet hastanesi karşısı Bildim Eğitim Kurumları"